Kudret Tartılacı Denizli'de Yakalandı

19.08.2016 - 16:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kudret Tartılacı Denizli'de Yakalandı

denizli haber / denizli 20 haber / Kudret Tartılacı Denizli'de Yakalandı

FETÖ’nün en büyük finans kaynakları arasında yer alan Kimse Yok Mu Derneği’nin Ankara temsilcisi Kudret Tartılacı Denizli’de yakalandı.     Bir dönem yardım hareketleri ile gündeme gelen ve FETÖ örgütünün en önemli para kaynaklarından biri olduğu tespit edilen Kimse Yok Mu Derneği’nin Ankara temsilcisi Kudret Tartılacı tüm yurtta aranıyordu. Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele ekipleri aldıkları istihbari bilgiler ışığında düzenlediği operasyonda Kudret Tartılacı yakalandı. Gözaltına alınan Tartılacı çıkartıldığı Denizli 1. Sulh Ceza Mahkemesinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.   Tartılacı’nın bir dönem Denizli’de de faaliyet gösterdiği Van ve Kars ile ilgili Denizli’den toplanan yardımları organize ettiği, iş adamları ile diyalog kurduğu, örgüte maddi destek sağlanması konusunda koordinatörlük yaptığı iddia ediliyor. Eğitim Gönüllüleri Derneği vasıtası ile çeşitli illerde vaazlar verdiği öğrenilen Kudret Tartılacı birçok ilde gösterdiği faaliyetlerden dolayı arandığı ve Denizli’ye kaçtığı bilgisi alınmıştı.
denizli haber / denizli 20 haber / Kudret Tartılacı Denizli'de Yakalandı

FETÖ’nün en büyük finans kaynakları arasında yer alan Kimse Yok Mu Derneği’nin Ankara temsilcisi Kudret Tartılacı Denizli’de yakalandı.
 

 

Bir dönem yardım hareketleri ile gündeme gelen ve FETÖ örgütünün en önemli para kaynaklarından biri olduğu tespit edilen Kimse Yok Mu Derneği’nin Ankara temsilcisi Kudret Tartılacı tüm yurtta aranıyordu. Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele ekipleri aldıkları istihbari bilgiler ışığında düzenlediği operasyonda Kudret Tartılacı yakalandı. Gözaltına alınan Tartılacı çıkartıldığı Denizli 1. Sulh Ceza Mahkemesinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Tartılacı’nın bir dönem Denizli’de de faaliyet gösterdiği Van ve Kars ile ilgili Denizli’den toplanan yardımları organize ettiği, iş adamları ile diyalog kurduğu, örgüte maddi destek sağlanması konusunda koordinatörlük yaptığı iddia ediliyor. Eğitim Gönüllüleri Derneği vasıtası ile çeşitli illerde vaazlar verdiği öğrenilen Kudret Tartılacı birçok ilde gösterdiği faaliyetlerden dolayı arandığı ve Denizli’ye kaçtığı bilgisi alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.