Kurban öncesi üreticinin 50 koyunu kayboldu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 11.06.2022 - 12:29, Güncelleme: 11.06.2022 - 12:29
 

Kurban öncesi üreticinin 50 koyunu kayboldu

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde tek geçim kaynağı hayvancılık olan üreticinin 50 koyunu kayıplara karıştı. Koyunların kayıp olduğunu sabah ahırın kapısını açınca fark etti.

Olay, dün Çameli İlçesi, Yumrutaş Mahallesi ile Gökçekaya Mahallesi arasında yer alan Yörük Oturağı mevkiinde yaşandı. Kurban Bayramı öncesi sıkça yaşanan hırsızlık olaylarına bir yenisi daha mı eklendi? Üretici Mehmet Akın’a ait ahırda bulunan 50 adet koyun ortadan kayboldu. Akşam ahıra konulan koyunların yokluğunu sabah fark eden Akın, neye uğradığını şaşırdı. Üretici ve ailesi koyunları aramaya başladı. Koyunların izine rastlayamayan Akın ailesi durumu Jandarmaya bildirdi. Havanın şiddetli rüzgarlı olması nedeniyle drone ile arama çalışması başlatılamadı. Koyunları hırsız veya hırsızların çaldığını düşünen Mehmet Akın ve ailesi, kayıp olan 50 koyununu bulmak için arazide arama çalışması başlattı. Jandarma ekipleri de ihbar üzerine bölgede arama çalışması başlattı.
Denizli’nin Çameli İlçesi’nde tek geçim kaynağı hayvancılık olan üreticinin 50 koyunu kayıplara karıştı. Koyunların kayıp olduğunu sabah ahırın kapısını açınca fark etti.

Olay, dün Çameli İlçesi, Yumrutaş Mahallesi ile Gökçekaya Mahallesi arasında yer alan Yörük Oturağı mevkiinde yaşandı. Kurban Bayramı öncesi sıkça yaşanan hırsızlık olaylarına bir yenisi daha mı eklendi? Üretici Mehmet Akın’a ait ahırda bulunan 50 adet koyun ortadan kayboldu.

Akşam ahıra konulan koyunların yokluğunu sabah fark eden Akın, neye uğradığını şaşırdı. Üretici ve ailesi koyunları aramaya başladı. Koyunların izine rastlayamayan Akın ailesi durumu Jandarmaya bildirdi. Havanın şiddetli rüzgarlı olması nedeniyle drone ile arama çalışması başlatılamadı.

Koyunları hırsız veya hırsızların çaldığını düşünen Mehmet Akın ve ailesi, kayıp olan 50 koyununu bulmak için arazide arama çalışması başlattı. Jandarma ekipleri de ihbar üzerine bölgede arama çalışması başlattı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.