Kuruyemiş fabrikasında korkutan yangın

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2021 - 16:06, Güncelleme: 23.09.2021 - 17:10
 

Kuruyemiş fabrikasında korkutan yangın

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bir kuruyemiş fabrikasında yangın çıktı.

Edinilen bilgiye göre; Merkezefendi ilçesine bağlı Kayalar Mahallesinde faaliyet gösteren bir kuruyemiş markasına ait fabrikada, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanların metrelerce havaya yükseldiği ve kentin birçok noktasında görülebildiği yangına itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale etti. Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili’ye ait olduğu öğrenilen fabrikada çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bir kuruyemiş fabrikasında yangın çıktı.

Edinilen bilgiye göre; Merkezefendi ilçesine bağlı Kayalar Mahallesinde faaliyet gösteren bir kuruyemiş markasına ait fabrikada, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanların metrelerce havaya yükseldiği ve kentin birçok noktasında görülebildiği yangına itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale etti.

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili’ye ait olduğu öğrenilen fabrikada çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.