Mahsur kalan aileye belediye ekipleri müdahale etti

DENİZLİ 17.02.2021 - 08:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Mahsur kalan aileye belediye ekipleri müdahale etti

Çameli İlçesinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı yolları kapatırken, hava muhalefeti nedeniyle yolda mahsur kalan vatandaşların imdadına Çameli Belediyesi ekipleri yetişti.   İlçede dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle karla mücadele çalışmaları aralıksız sürdürülürken zaman zaman aksiliklerde meydana geliyor.   Çameli İlçesi, Gökçeyaka Mahallesi’nde yaşayan 7 kişilik aile araçlarında arıza nedeniyle yolda mahsur kaldı. Çameli Belediyesi’nden yardım isteyen aile belediye ekipleri tarafından ilçe merkezinden Gökçeyaka mahallesindeki evlerine ulaşımları sağlandı.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan konu ile yaptığı açıklamada, "Çameli Belediyesi sadece alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile değil sosyal belediyecilik hizmetlerinin yanısıra önce insan önce hizmet anlayışıyla vatandaşlarımızın taleplerini ve mağduriyetlerini ön planda tutmaktadır. Bu kapsamda Gökçeyaka Mahallesinde yaşayan ailemizi belediye ekiplerimizin koordinesi tarafından evlerine güvenli bir şekilde ulaştırılması sağlanmıştır” dedi.      

Çameli İlçesinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı yolları kapatırken, hava muhalefeti nedeniyle yolda mahsur kalan vatandaşların imdadına Çameli Belediyesi ekipleri yetişti.

 

İlçede dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle karla mücadele çalışmaları aralıksız sürdürülürken zaman zaman aksiliklerde meydana geliyor.

 

Çameli İlçesi, Gökçeyaka Mahallesi’nde yaşayan 7 kişilik aile araçlarında arıza nedeniyle yolda mahsur kaldı. Çameli Belediyesi’nden yardım isteyen aile belediye ekipleri tarafından ilçe merkezinden Gökçeyaka mahallesindeki evlerine ulaşımları sağlandı.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan konu ile yaptığı açıklamada, "Çameli Belediyesi sadece alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile değil sosyal belediyecilik hizmetlerinin yanısıra önce insan önce hizmet anlayışıyla vatandaşlarımızın taleplerini ve mağduriyetlerini ön planda tutmaktadır. Bu kapsamda Gökçeyaka Mahallesinde yaşayan ailemizi belediye ekiplerimizin koordinesi tarafından evlerine güvenli bir şekilde ulaştırılması sağlanmıştır” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.