Makina Sanayicileri Yeni İş Birlikleri için Teknokent’te Toplandı

TEKNOLOJİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 29.06.2022 - 15:17, Güncelleme: 29.06.2022 - 15:17
 

Makina Sanayicileri Yeni İş Birlikleri için Teknokent’te Toplandı

Makina Sanayici İş Adamları Derneği (MAKSİAD) Yönetim Kurulu toplantısını Pamukkale Teknokent’te gerçekleştirdi.

Toplantı Pamukkale Teknokent Genel Müdür Vekili Doç. Dr. İsmail Ovalı ev sahipliğinde, MAKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı, Başkan Yardımcısı Yavuz Aki, Muhasip üye Ayhan Doğrar, Genel Sekreter Gürdal Demiray ile Yönetim Kurulu Üyeleri; Engin Boyacı, Kazım Yaşar, Serkan Karakurt, Mehmet Ali Orpak, Emrah Poslu, Orhan Ödemiş, Âdem Sinkil ve Andaç Bulut’un katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantı Öncesi MAKSİAD Üyeleri, Türkiye’nin en büyük veri depolama merkezlerinden biri olan ve faaliyetlerini Pamukkale Teknokentte Sürdüren NET İnterneti ziyaret etti. NET İnternet Yönetim Kurulu Başkanı Osman Makal’dan firma hakkına detaylı bilgilendirme aldı. Gerçekleştirilen toplantıda, Pamukkale Teknokent bünyesinde bulunan firmalar ile etkin bir iletişim kurmak için yapılması gerekenler, teknik personel yetiştirmede Pamukkale Teknokent ile yapılacak iş birlikleri, makine ve yazılım alanında gerçekleştirilebilecek işbirlikleri detaylı olarak görüşüldü. Pamukkale Teknokent Genel Müdür Vekili Doç. Dr. İsmail Ovalı amaçlarının Pamukkale Teknokent’in ana görevlerinden biri olan, teknoloji geliştiren firmaları ile sahadaki sanayicilerimiz arasında köprü olarak bölgemize katma değeri yüksek ürünler katmak olduğunu belirtti.
Makina Sanayici İş Adamları Derneği (MAKSİAD) Yönetim Kurulu toplantısını Pamukkale Teknokent’te gerçekleştirdi.

Toplantı Pamukkale Teknokent Genel Müdür Vekili Doç. Dr. İsmail Ovalı ev sahipliğinde, MAKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı, Başkan Yardımcısı Yavuz Aki, Muhasip üye Ayhan Doğrar, Genel Sekreter Gürdal Demiray ile Yönetim Kurulu Üyeleri; Engin Boyacı, Kazım Yaşar, Serkan Karakurt, Mehmet Ali Orpak, Emrah Poslu, Orhan Ödemiş, Âdem Sinkil ve Andaç Bulut’un katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantı Öncesi MAKSİAD Üyeleri, Türkiye’nin en büyük veri depolama merkezlerinden biri olan ve faaliyetlerini Pamukkale Teknokentte Sürdüren NET İnterneti ziyaret etti. NET İnternet Yönetim Kurulu Başkanı Osman Makal’dan firma hakkına detaylı bilgilendirme aldı.

Gerçekleştirilen toplantıda, Pamukkale Teknokent bünyesinde bulunan firmalar ile etkin bir iletişim kurmak için yapılması gerekenler, teknik personel yetiştirmede Pamukkale Teknokent ile yapılacak iş birlikleri, makine ve yazılım alanında gerçekleştirilebilecek işbirlikleri detaylı olarak görüşüldü.

Pamukkale Teknokent Genel Müdür Vekili Doç. Dr. İsmail Ovalı amaçlarının Pamukkale Teknokent’in ana görevlerinden biri olan, teknoloji geliştiren firmaları ile sahadaki sanayicilerimiz arasında köprü olarak bölgemize katma değeri yüksek ürünler katmak olduğunu belirtti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.