Memleket Partisi Genel Başkanı İnce Denizli’ye geliyor

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.03.2022 - 12:03, Güncelleme: 22.03.2022 - 12:05
 

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce Denizli’ye geliyor

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bir dizi ziyaret için Denizli’ye geliyor.

Daha önce Denizli ziyaretinde İl binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Muharrem İnce, 23 Mart Çarşamba günü Denizli’de bir dizi ziyarette bulunacak. İnce ilk önce Denizli basını ile bir araya geldikten sonra oda ve derneklerle iş insanları ile bir araya gelmesi bekleniyor. Vatandaşlarla ile bir araya gelmek üzere pazaryeri ziyareti yapacak olan İnce, Pamukkale Üniversitesi’nde öğrenciler ile bir araya geleceği belirtildi. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Denizli programı şu şekilde; 12:00 Basın Toplantısı (Anemon Otel) 13:15 TMMOB ziyaret 14:00 DEGIAD ziyaret (Denizli Genç İş Adamları Derneği) 14:45 Baro ziyaret 15:00 Pazar yeri ziyaret 16:00 Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Kampüsü öğrencileri ile görüşme-ziyaret
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bir dizi ziyaret için Denizli’ye geliyor.

Daha önce Denizli ziyaretinde İl binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Muharrem İnce, 23 Mart Çarşamba günü Denizli’de bir dizi ziyarette bulunacak. İnce ilk önce Denizli basını ile bir araya geldikten sonra oda ve derneklerle iş insanları ile bir araya gelmesi bekleniyor. Vatandaşlarla ile bir araya gelmek üzere pazaryeri ziyareti yapacak olan İnce, Pamukkale Üniversitesi’nde öğrenciler ile bir araya geleceği belirtildi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Denizli programı şu şekilde;

12:00 Basın Toplantısı (Anemon Otel)

13:15 TMMOB ziyaret

14:00 DEGIAD ziyaret (Denizli Genç İş Adamları Derneği)
14:45 Baro ziyaret
15:00 Pazar yeri ziyaret
16:00 Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Kampüsü öğrencileri ile görüşme-ziyaret

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.