Meral Akşener’in Denizli ziyaretinde değişiklik

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.11.2021 - 09:44, Güncelleme: 17.11.2021 - 09:44
 

Meral Akşener’in Denizli ziyaretinde değişiklik

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 18 Kasım Perşembe günü planlanan Denizli ziyareti değiştirilerek 20 Kasım Cumartesi günü olarak belirlendi.

Meral Akşener’in Denizli’de esnaf ziyareti gerçekleştirmek için gerçekleştireceği ziyaret, İl Başkanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre vatandaşların yoğun talebi üzerine ziyaret gününün değiştiği ve miting şeklinde gerçekleşeceği belirtildi. Şener’in esnaf ziyaretlerini Merkezefendi, Pamukkale ve Sarayköy İliçlerinde gerçekleştireceği esnaf ziyaretleri yoğun talep üzerine 29 Ekim Bulvarı’nda miting şeklinde gerçekleşecek. İyi Parti Denizli İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; Sayın Genelbaşkanımız Meral Akşener’in Perşembe günü şehrimizde düzenleyeceği esnaf ziyareti duyulduğu andan itibaren vatandaşlarımızdan yoğun bir şekilde kapsamın genişletilmesi talepleri adeta yağmur gibi yağdı . Bu minvalde Sayın Genelbaşkanımıza durumu ilettiğimizde çok daha geniş kitlelere ulaşmak adına Denizli buluşmamızı Cumartesi günü saat 14’te 29 ekim bulvarında miting biçime dönüştürme kararı hasıl olmuştur. Çoban ateşini yakan, şimdiye kadar olan tüm ziyaretlerini Sayın Genelbaşkanımızı bağrına basan Denizlili hemşerilerimizi Cumartesi günü saat 14’te 29 Ekim bulvarındaki büyük mitingimize bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 18 Kasım Perşembe günü planlanan Denizli ziyareti değiştirilerek 20 Kasım Cumartesi günü olarak belirlendi.

Meral Akşener’in Denizli’de esnaf ziyareti gerçekleştirmek için gerçekleştireceği ziyaret, İl Başkanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre vatandaşların yoğun talebi üzerine ziyaret gününün değiştiği ve miting şeklinde gerçekleşeceği belirtildi. Şener’in esnaf ziyaretlerini Merkezefendi, Pamukkale ve Sarayköy İliçlerinde gerçekleştireceği esnaf ziyaretleri yoğun talep üzerine 29 Ekim Bulvarı’nda miting şeklinde gerçekleşecek.

İyi Parti Denizli İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada;

Sayın Genelbaşkanımız Meral Akşener’in Perşembe günü şehrimizde düzenleyeceği esnaf ziyareti duyulduğu andan itibaren vatandaşlarımızdan yoğun bir şekilde kapsamın genişletilmesi talepleri adeta yağmur gibi yağdı . Bu minvalde Sayın Genelbaşkanımıza durumu ilettiğimizde çok daha geniş kitlelere ulaşmak adına Denizli buluşmamızı Cumartesi günü saat 14’te 29 ekim bulvarında miting biçime dönüştürme kararı hasıl olmuştur.

Çoban ateşini yakan, şimdiye kadar olan tüm ziyaretlerini Sayın Genelbaşkanımızı bağrına basan Denizlili hemşerilerimizi Cumartesi günü saat 14’te 29 Ekim bulvarındaki büyük mitingimize bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.