Merkezefendi’de Çocuklarımız Güven Altında

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ 04.12.2019 - 18:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Merkezefendi’de Çocuklarımız Güven Altında

Merkezefendi Belediyesi bir projesini daha hayata geçirdi. İlçede daha kaliteli, huzurlu ve güvenli yaşam alanları oluşturulmak üzere çocukların ve ailelerinin vakit geçirdiği oyun parklarına güvenlik kameraları takıldı. Yerleştirilen Mobese kameralarıyla 24 saat boyunca parklar kayıt altına alınacak.Montajı yapılan güvenlik kameraları bir ağdan fazla kayıt yapacak. Merkezefendi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, 13 parka toplamda,2 mega piksel çözünürlüklü 27 güvenlik kamerası takıldı.   Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak söz verdiğimiz bir projeyi daha hayata geçirdik. Çocuklarımızın en çok zaman geçirdiği parklardaki güvenlik çalışmaları kapsamında belirlediğimiz 13 parka güvenlik kamerası yerleştirdik. Bu kameralar 24 saat, gece gündüz kayıt yapacak. Çocuklarımızın ve ailelerimizin güvenliği bizler için son derece önemli. İlçemizin huzuru ve güvenliği anlamında gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.     KAMERA TAKILAN PARKLAR   Selçukbey Mahallesi / Kazım Arslan Parkı Gümüşler Parkı Muratdede Mahallesi / Mehmet Gazi Caddesi Yamaç Parkı 1200 Evler Mahallesi Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Yürüyüş Yolu Yenişehir Mahallesi / Merkez Park Değirmenönü Mahallesi / 1377-1430 Sokak Gerzele Mahallesi / 555 - 551 - 538 Sokak Sevindik Mahallesi / 2333 Sokak Yeni Mahalle / 5045 - 5062 Sokak Barbaros Pazar Yeri Parkı Karaman Mahallesi / Şehit Murat Kocabaş Parkı Adalet Mahallesi / Kütüphane Arkası Engelsiz Yaşam Parkı / 29 Ekim Bulvarı

Merkezefendi Belediyesi bir projesini daha hayata geçirdi. İlçede daha kaliteli, huzurlu ve güvenli yaşam alanları oluşturulmak üzere çocukların ve ailelerinin vakit geçirdiği oyun parklarına güvenlik kameraları takıldı. Yerleştirilen Mobese kameralarıyla 24 saat boyunca parklar kayıt altına alınacak.Montajı yapılan güvenlik kameraları bir ağdan fazla kayıt yapacak. Merkezefendi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, 13 parka toplamda,2 mega piksel çözünürlüklü 27 güvenlik kamerası takıldı.

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak söz verdiğimiz bir projeyi daha hayata geçirdik. Çocuklarımızın en çok zaman geçirdiği parklardaki güvenlik çalışmaları kapsamında belirlediğimiz 13 parka güvenlik kamerası yerleştirdik. Bu kameralar 24 saat, gece gündüz kayıt yapacak. Çocuklarımızın ve ailelerimizin güvenliği bizler için son derece önemli. İlçemizin huzuru ve güvenliği anlamında gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

 

KAMERA TAKILAN PARKLAR

 

Selçukbey Mahallesi / Kazım Arslan Parkı

Gümüşler Parkı

Muratdede Mahallesi / Mehmet Gazi Caddesi Yamaç Parkı

1200 Evler Mahallesi Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Yürüyüş Yolu

Yenişehir Mahallesi / Merkez Park

Değirmenönü Mahallesi / 1377-1430 Sokak

Gerzele Mahallesi / 555 - 551 - 538 Sokak

Sevindik Mahallesi / 2333 Sokak

Yeni Mahalle / 5045 - 5062 Sokak

Barbaros Pazar Yeri Parkı

Karaman Mahallesi / Şehit Murat Kocabaş Parkı

Adalet Mahallesi / Kütüphane Arkası

Engelsiz Yaşam Parkı / 29 Ekim Bulvarı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.