Merkezefendi’de Kış Dönemi Yabancı Dil Kursu Kayıtları Başladı

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ 04.12.2019 - 14:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Merkezefendi’de Kış Dönemi Yabancı Dil Kursu Kayıtları Başladı

Merkezefendi Belediyesi, eğitim alanındaki çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, ilçede ikamet eden 15 yaş ve üzeri olan vatandaşların yararlanabileceği İngilizce kursu ücretsiz olarak verilecek. A1 ve A2 seviyesinde verilecek olan dil kursu kayıtları başladı. A2 seviyesindeki kursa katılmak isteyen vatandaşların A1 belgesine sahip olması gerekiyor. Kayıtlar, Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphane’de alınacak. 18 Aralık Çarşamba günü başlayacak olan İngilizce kursuna kayıtlar kontenjan ile sınırlıdır. Uzman eğitmenler tarafından verilecek olan dil kursu, Adalet Mahallesi’nde hizmet veren Merkez Kütüphane’de gerçekleştirilecek.   Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak eğitime desteğimiz devam ediyor. Hemşerilerimizin büyük bir ilgiyle katılım sağladığı daz dönemi yabancı dil kurslarımızın ardından A1 ve A2 seviyesinde Kış Dönemi İngilizce Kurslarımız için kayıtlarımız başladı.Özellikle gençlerimizin yabancı dil öğrenmesi çok önemli. Gerek üniversitede gerek işe girerken gerek çalışırken yabancı dil bizleri bir adım öne çıkarıyor. Hemşerilerimizin de talepleri doğrultusunda kurslarımızı açmaya devam edeceğiz” dedi.  

Merkezefendi Belediyesi, eğitim alanındaki çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, ilçede ikamet eden 15 yaş ve üzeri olan vatandaşların yararlanabileceği İngilizce kursu ücretsiz olarak verilecek. A1 ve A2 seviyesinde verilecek olan dil kursu kayıtları başladı. A2 seviyesindeki kursa katılmak isteyen vatandaşların A1 belgesine sahip olması gerekiyor. Kayıtlar, Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphane’de alınacak. 18 Aralık Çarşamba günü başlayacak olan İngilizce kursuna kayıtlar kontenjan ile sınırlıdır. Uzman eğitmenler tarafından verilecek olan dil kursu, Adalet Mahallesi’nde hizmet veren Merkez Kütüphane’de gerçekleştirilecek.

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak eğitime desteğimiz devam ediyor. Hemşerilerimizin büyük bir ilgiyle katılım sağladığı daz dönemi yabancı dil kurslarımızın ardından A1 ve A2 seviyesinde Kış Dönemi İngilizce Kurslarımız için kayıtlarımız başladı.Özellikle gençlerimizin yabancı dil öğrenmesi çok önemli. Gerek üniversitede gerek işe girerken gerek çalışırken yabancı dil bizleri bir adım öne çıkarıyor. Hemşerilerimizin de talepleri doğrultusunda kurslarımızı açmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.