Merkezefendili Gençler Atasıyla Buluştu

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ 18.10.2019 - 14:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Merkezefendili Gençler Atasıyla Buluştu

Merkezefendi Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde okuyan 11.sınıf öğrencilerini ‘Merkezefendili Gençler Atasıyla Buluşuyor’ projesi kapsamında Ankara’ya gönderiyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, akşam uğurladığı İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi ve Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ile sabah Anıtkabir’de bir araya geldi.   Sabah ilk olarak Birinci ve İkinci Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret eden öğrencilerle birlikte Anıtkabir gezisini gerçekleştiren Başkan Doğan, Anı Defterini doldurdu. Ardından askerler eşliğinde Mozole’ye ‘Merkezefendi Belediyesi’ çelengi bırakan Doğan, öğrencilerle birlikte bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Anıtkabir’i kafileyle birlikte gezen Doğan, “Bu sene Merkezefendili Gençlerimizi Atamızla buluşturmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.      Anıtkabir’in manevi duygusunu öğrencilerimizle birlikte yerinde görerek ve inceleyerek yaşıyoruz. Herkesin mutlaka bu duyguyu yaşaması gerekiyor. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin daima takipçisi olacağız, izinden yürüyeceğiz. Merkezefendimize bu duygu ve düşünceler ile hizmet edeceğiz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla, minnetle ve büyük bir özlemle anıyoruz” dedi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Anıtkabir programının ardından kafileden ayrıldı.    Merkezefendili öğrenciler Anıtkabir programının ardından Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ni ziyaret edecek. Kafile daha sonra Maden Tetkik ve Arama Müzesi’ne uğrayacak. Buradaki geziden sonra Ankapark’a geçecek olan Merkezefendili gençler program sonunda Denizli’ye tekrar yola çıkacak.  

Merkezefendi Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde okuyan 11.sınıf öğrencilerini ‘Merkezefendili Gençler Atasıyla Buluşuyor’ projesi kapsamında Ankara’ya gönderiyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, akşam uğurladığı İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi ve Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ile sabah Anıtkabir’de bir araya geldi.

 

Sabah ilk olarak Birinci ve İkinci Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret eden öğrencilerle birlikte Anıtkabir gezisini gerçekleştiren Başkan Doğan, Anı Defterini doldurdu. Ardından askerler eşliğinde Mozole’ye ‘Merkezefendi Belediyesi’ çelengi bırakan Doğan, öğrencilerle birlikte bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Anıtkabir’i kafileyle birlikte gezen Doğan, “Bu sene Merkezefendili Gençlerimizi Atamızla buluşturmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

 

 

 Anıtkabir’in manevi duygusunu öğrencilerimizle birlikte yerinde görerek ve inceleyerek yaşıyoruz. Herkesin mutlaka bu duyguyu yaşaması gerekiyor. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin daima takipçisi olacağız, izinden yürüyeceğiz. Merkezefendimize bu duygu ve düşünceler ile hizmet edeceğiz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla, minnetle ve büyük bir özlemle anıyoruz” dedi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Anıtkabir programının ardından kafileden ayrıldı.

 

 Merkezefendili öğrenciler Anıtkabir programının ardından Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ni ziyaret edecek. Kafile daha sonra Maden Tetkik ve Arama Müzesi’ne uğrayacak. Buradaki geziden sonra Ankapark’a geçecek olan Merkezefendili gençler program sonunda Denizli’ye tekrar yola çıkacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.