Milletvekili Nilgün ÖK' ten Anneler Günü Mesajı

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 09.05.2021 - 10:25, Güncelleme: 09.05.2021 - 10:25
 

Milletvekili Nilgün ÖK' ten Anneler Günü Mesajı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı, Denizli Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Nilgün ÖK, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Anneliğin birey ve aile hayatındaki önemine değinen Milletvekili Ök, “Anneler içten gelen hassas duyguları ile çocuğunu hayata hazırlamada önemli bir rol modeldir. Sevgi, ahlak ve vicdan üzerine atılan ilk temeller, gelecek nesillerin de çok daha güçlü olmasını sağlar. İlk eğitimi bu kavramlar üzerinden aileden alan bireyler, hayatları boyunca hem çevresine hem de bütün insanlığa çok büyük katkılar sağlar.” ifadelerini kullandı. Milletvekili Ök; "Annelik, sadece bir çocuğu dünyaya getirmekten ibaret değildir. Anne, insanın duygularını düşüncelerini, karakterini şekillendirir. Bizi biz yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında hiç şüphesiz en çok annelerin payı vardır. Annelerimiz, aile ve toplum hayatımızın temel direğini oluşturmaktadır." dedi. "İlk terbiyeyi, ahlakı, sevgi ve saygıyı öğrendiğimiz annelerimizi bir gün değil, yılın her günü hatırlamalı ve herkesten daha çok hak ettikleri değeri göstermeliyiz." ifadelerini kullanan Milletvekili Ök, "Anne kelimesi, belki de dünyadaki en güzel, en özel ve en anlamlı kelimedir. Varlığımızın yegâne sebebi, yaşamımızdaki en önemli faktördür." dedi. Annelerin sabır, müsamaha ve sevgi dolu yürekleriyle, toplumsal yaşamda huzur ve barışın tesis edilmesinde çok kilit bir rol oynadıklarına dikkat çeken Milletvekili Ök, “Sevgiyi, saygıyı, dayanışmayı ve paylaşmayı bizlere öğreten annelerimiz, ülkemizde mutluluğu ve huzuru tesis etmede en büyük gücümüzdür.” şeklinde kaydetti. Milletvekili Ök; "Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere yaz, kış, yağmur, çamur demeden evlatlarına kavuşabilmek için nöbetlerine devam eden Diyarbakır Anneleri’nin ve tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum." sözleriyle mesajını tamamladı.
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı, Denizli Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Nilgün ÖK, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Anneliğin birey ve aile hayatındaki önemine değinen Milletvekili Ök, “Anneler içten gelen hassas duyguları ile çocuğunu hayata hazırlamada önemli bir rol modeldir. Sevgi, ahlak ve vicdan üzerine atılan ilk temeller, gelecek nesillerin de çok daha güçlü olmasını sağlar. İlk eğitimi bu kavramlar üzerinden aileden alan bireyler, hayatları boyunca hem çevresine hem de bütün insanlığa çok büyük katkılar sağlar.” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Ök; "Annelik, sadece bir çocuğu dünyaya getirmekten ibaret değildir. Anne, insanın duygularını düşüncelerini, karakterini şekillendirir. Bizi biz yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında hiç şüphesiz en çok annelerin payı vardır. Annelerimiz, aile ve toplum hayatımızın temel direğini oluşturmaktadır." dedi.

"İlk terbiyeyi, ahlakı, sevgi ve saygıyı öğrendiğimiz annelerimizi bir gün değil, yılın her günü hatırlamalı ve herkesten daha çok hak ettikleri değeri göstermeliyiz." ifadelerini kullanan Milletvekili Ök, "Anne kelimesi, belki de dünyadaki en güzel, en özel ve en anlamlı kelimedir. Varlığımızın yegâne sebebi, yaşamımızdaki en önemli faktördür." dedi.

Annelerin sabır, müsamaha ve sevgi dolu yürekleriyle, toplumsal yaşamda huzur ve barışın tesis edilmesinde çok kilit bir rol oynadıklarına dikkat çeken Milletvekili Ök, “Sevgiyi, saygıyı, dayanışmayı ve paylaşmayı bizlere öğreten annelerimiz, ülkemizde mutluluğu ve huzuru tesis etmede en büyük gücümüzdür.” şeklinde kaydetti.

Milletvekili Ök; "Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere yaz, kış, yağmur, çamur demeden evlatlarına kavuşabilmek için nöbetlerine devam eden Diyarbakır Anneleri’nin ve tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum." sözleriyle mesajını tamamladı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.