Minik Yazarlardan Gurur Verici Bir Eser “Gizemli Ormanda Futbol Maçı”

EĞİTİM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 09.05.2022 - 18:17, Güncelleme: 09.05.2022 - 18:17
 

Minik Yazarlardan Gurur Verici Bir Eser “Gizemli Ormanda Futbol Maçı”

Denizli’de 19 Mayıs İlkokulu öğrencileri ilk eserlerini İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici’ye tanıttı.

Merkezefendi İlçesi 19 Mayıs İlkokulu 3/D sınıfında eğitim gören minik yazarlar, öğretmenleriyle birlikte 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının Güz Dönemi boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalar sonucu ortaya özgün bir eser çıkarttı. Sınıfta eğitim gören her bir öğrencinin aktif olarak katkı sağladığı ve düzenli bir çalışmanın ürünü olan hikâye kitabının yarattığı heyecana ortak olduğu için gururlu olduğunu belirten Müdür Ekici, konuşmasında; “Minik yazarlarımızın ortaya koymuş olduğu bu eser, onların ileride ne kadar büyük işler başarabileceğinin en önemli göstergesidir. Henüz 3. sınıfta yazarlığa adım atmayı başaran öğrencilerimizin ciddi hayallere sahip oldukları anlaşılıyor. Bu yaşlarda hayal kurmak çok önemli; ancak bu hayalleri bir kitapla buluşturmak ayrıcalıklı bir öneme sahip. Umarım bu kitap onlar için bir başlangıç olur.” dedi. Denizli Gençlik Merkezi Yazarlık Okulu ile yürütülen ortak çalışmanın çatısı altında “Minik Kalemler – Yazarlık Okulu” adlı faaliyet kapsamında yazılan “Gizemli Ormanda Futbol Maçı” isimli fantastik hikâye kitabı, öğrencilerin düş ve hayal kurma tekniklerini kullanmasıyla ortaya çıkmış bir eserdir. Sınıf öğretmeni Hacer Öztürk Eren’in öğrencileriyle beraber yapmış olduğu çalışmalar sonucu tamamlanan hikâye kitabı; çocukların çocukluktan sıkılmaları, bir an evvel büyümek istemeleri ve bu doğrultuda giriştikleri bir macerayı işlemektedir.
Denizli’de 19 Mayıs İlkokulu öğrencileri ilk eserlerini İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici’ye tanıttı.

Merkezefendi İlçesi 19 Mayıs İlkokulu 3/D sınıfında eğitim gören minik yazarlar, öğretmenleriyle birlikte 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının Güz Dönemi boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalar sonucu ortaya özgün bir eser çıkarttı.

Minik Yazarlardan Gurur Verici Bir Eser

Sınıfta eğitim gören her bir öğrencinin aktif olarak katkı sağladığı ve düzenli bir çalışmanın ürünü olan hikâye kitabının yarattığı heyecana ortak olduğu için gururlu olduğunu belirten Müdür Ekici, konuşmasında; “Minik yazarlarımızın ortaya koymuş olduğu bu eser, onların ileride ne kadar büyük işler başarabileceğinin en önemli göstergesidir. Henüz 3. sınıfta yazarlığa adım atmayı başaran öğrencilerimizin ciddi hayallere sahip oldukları anlaşılıyor. Bu yaşlarda hayal kurmak çok önemli; ancak bu hayalleri bir kitapla buluşturmak ayrıcalıklı bir öneme sahip. Umarım bu kitap onlar için bir başlangıç olur.” dedi.

Minik Yazarlardan Gurur Verici Bir Eser

Denizli Gençlik Merkezi Yazarlık Okulu ile yürütülen ortak çalışmanın çatısı altında “Minik Kalemler – Yazarlık Okulu” adlı faaliyet kapsamında yazılan “Gizemli Ormanda Futbol Maçı” isimli fantastik hikâye kitabı, öğrencilerin düş ve hayal kurma tekniklerini kullanmasıyla ortaya çıkmış bir eserdir.

Sınıf öğretmeni Hacer Öztürk Eren’in öğrencileriyle beraber yapmış olduğu çalışmalar sonucu tamamlanan hikâye kitabı; çocukların çocukluktan sıkılmaları, bir an evvel büyümek istemeleri ve bu doğrultuda giriştikleri bir macerayı işlemektedir.

Minik Yazarlardan Gurur Verici Bir Eser

Minik Yazarlardan Gurur Verici Bir Eser

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.