MİT kriptoyu çözdü; işte Ak Partili FETÖ'cüler

GÜNDEM 22.08.2016 - 12:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

MİT kriptoyu çözdü; işte Ak Partili FETÖ'cüler

denizli haber / denizli 20 haber / MİT kriptoyu çözdü; işte Ak Partili FETÖ'cüler

FETÖ’ nün kullandığı ve MİT tarafında deşifre edilen "EAGLE ve BYLOCK" isimli kriptolu mesajlaşma uygulamasında Ak Partiden kimler var? İşte okuduğunuzda şok olacağınız o Ak Partili FETÖ'cüler...   Edinilen bilgilere göre 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde FETÖ terör örgütünce kullanılan ve MİT tarafından deşifre edilen 53 bin kişinin kullandığı  "EAGLE ve BYLOCK"" isimli programı kullanan AK Partililerin listesi de belirlendi. İddiaya göre darbe girişimi haberleşme aracı "EAGLE ve BYLOCK" da bulunan Ak Partililerin listesi şu şekilde:   8 Eski,   2 mevcut Bakan  47 Eski, 33 mevcut Milletvekkili 11 Eski,   3 mevcut Müsteşar  13 Eski,   7 mevcut Genel Müdür 22 Eski,   3 mevcut Vali  34 Eski,   7 mevcut Kaymakam   7 Eski,   2 mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı 34 Eski, 11 mevcut il/ilçe Belelediye Başkanı Bir tane mevcut Millet Vekili'nin 15 Temmuz gecesi Saat 23:48'de, halen aranmakta olan FETÖ'cü Ekrem Dumanlı'ya attığı bir mesaj da var. Mesajda: (Erdoğan'ı kastederek) "Abi gebertmeyin, bırakın kaçsın. Cezaevinde olması hizmete ayak bağı olur."    Kaynak: İstiklal.com.tr
denizli haber / denizli 20 haber / MİT kriptoyu çözdü; işte Ak Partili FETÖ'cüler

FETÖ’ nün kullandığı ve MİT tarafında deşifre edilen "EAGLE ve BYLOCK" isimli kriptolu mesajlaşma uygulamasında Ak Partiden kimler var? İşte okuduğunuzda şok olacağınız o Ak Partili FETÖ'cüler...

 

Edinilen bilgilere göre 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde FETÖ terör örgütünce kullanılan ve MİT tarafından deşifre edilen 53 bin kişinin kullandığı  "EAGLE ve BYLOCK"" isimli programı kullanan AK Partililerin listesi de belirlendi.

İddiaya göre darbe girişimi haberleşme aracı "EAGLE ve BYLOCK" da bulunan Ak Partililerin listesi şu şekilde:

  8 Eski,   2 mevcut Bakan 
47 Eski, 33 mevcut Milletvekkili
11 Eski,   3 mevcut Müsteşar 
13 Eski,   7 mevcut Genel Müdür
22 Eski,   3 mevcut Vali 
34 Eski,   7 mevcut Kaymakam
  7 Eski,   2 mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı
34 Eski, 11 mevcut il/ilçe Belelediye Başkanı

Bir tane mevcut Millet Vekili'nin 15 Temmuz gecesi Saat 23:48'de, halen aranmakta olan FETÖ'cü Ekrem Dumanlı'ya attığı bir mesaj da var. Mesajda: (Erdoğan'ı kastederek) "Abi gebertmeyin, bırakın kaçsın. Cezaevinde olması hizmete ayak bağı olur." 

 

Kaynak: İstiklal.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.