Muharrem İnce Denizli’ye geliyor.

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 09.08.2022 - 14:02, Güncelleme: 09.08.2022 - 14:02
 

Muharrem İnce Denizli’ye geliyor.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce 10 Ağustos Çarşamba Günü (yarın) 4. kez Denizli’ye geliyor!

Memleket Partisi kurulduğundan bu yana geçen bir senelik süre zarfında Denizli’yi 4. kez ziyaret edecek olan İnce, bu sefer partinin karar organı olan Merkez Yönetim Kurulu’nu da Denizli’de toplayacak.  Memleket Partisi Denizli İl Başkanı Erhan Derici, Muharrem İnce’nin yarın Denizli’ye yapacağı ziyaretle ilgili şunları söyledi: “Genel Başkanımız, Denizli’ye verdiği değeri ve önemi her fırsatta dile getiriyor ve yarın Denizli’mizde yapacağı MYK toplantısıyla da bu konuda ne kadar samimi olduğunu bizlere gösteriyor.  Yarın partimizin tüm kurmaylarını Denizli’de ağırlayacak olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu yolla şehrimizin ve insanlarımızın sorunlarını yukarıya daha iyi anlatma şansı yakalıyoruz. İnşallah önümüzdeki ilk seçimlerden sonra Denizli’mizi ülkemizin her alanda en öncü şehirlerden biri haline getireceğiz. Bu bizim hemşehrilerimize sözümüzdür. Denizli’nin tüm sorunlarının farkındayız ve bunların çözüm yollarını da biliyoruz.” Erhan Derici sözlerine şöyle devam etti; “Vatandaşlarımıza şunu ifade etmek isterim. Sizi iki kutuplu siyasete mahkum etmek isteyenlere, başka seçenek olmadığı düşüncesini pompalamaya çalışanlara kulaklarınızı lütfen tıkayın. Çünkü artık seçenek var. Memleket Partisi var! Biz ne sağdan ne soldan! Atatürk’ün yolundan giden bir partiyiz. Ekranlarda yer bulamamamız sizleri yanıltmasın. Hazine desteği olan her partinin kendi yayın organı var. Bu yüzden bizi TV’lere çıkarmıyorlar. Anketlerde yer vermiyorlar. Oysa anket sokakta! Genel Başkanımız işte bu yüzden tüm Türkiye’yi hiç dinlemeden karış karış dolaşıyor. Üstelik bunu herhangi bir hazine desteği olmaksızın, yalnızca partililerin desteğiyle yapıyor. Tüm vatandaşlarımızı yarınki ziyaretlere katılmaya davet ediyorum. Lütfen aramızda olun ki Genel Başkanımıza ve partimize gösterilen ilgiye bizzat kendiniz şahit olun. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk “Ben hiçbir zaman ümitsiz olmadım” demiştir. Lütfen siz de ümitsiz olmayın!” dedi. Erhan Derici sözlerini şöyle tamamladı: “Gelin il binamıza bir kahvemizi için. Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Allah’ın izniyle ve vatandaşlarımızın tercihiyle iktidar olduğumuzda iki sene içinde bu kötü gidişi durduracağımıza, beş sene içinde de Türkiye’yi şaha kaldıracağımıza yürekten inanıyoruz! Planlarımız ve kadrolarımız bunun için hazır. Tüm hemşehrilerime selamlarımı iletiyorum ve size de teşekkür ediyorum.” Muharrem İnce’nin 10 Ağustos Çarşamba Günkü Ziyaret Programı saat saat şöyledir; 11:00: Kale’de partililer tarafından karşılanma 12:00: Basın Toplantısı (Anemon Otel) 13:00: MYK Toplantısı (Anemon Otel) 15:00: Kaleiçi Esnaf Ziyaretleri 16:00: Sarayköy Kahvehane Buluşması 16:30: Denizli’den Ayrılış
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce 10 Ağustos Çarşamba Günü (yarın) 4. kez Denizli’ye geliyor!

Memleket Partisi kurulduğundan bu yana geçen bir senelik süre zarfında Denizli’yi 4. kez ziyaret edecek olan İnce, bu sefer partinin karar organı olan Merkez Yönetim Kurulu’nu da Denizli’de toplayacak. 

Memleket Partisi Denizli İl Başkanı Erhan Derici, Muharrem İnce’nin yarın Denizli’ye yapacağı ziyaretle ilgili şunları söyledi: “Genel Başkanımız, Denizli’ye verdiği değeri ve önemi her fırsatta dile getiriyor ve yarın Denizli’mizde yapacağı MYK toplantısıyla da bu konuda ne kadar samimi olduğunu bizlere gösteriyor. 

Yarın partimizin tüm kurmaylarını Denizli’de ağırlayacak olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu yolla şehrimizin ve insanlarımızın sorunlarını yukarıya daha iyi anlatma şansı yakalıyoruz. İnşallah önümüzdeki ilk seçimlerden sonra Denizli’mizi ülkemizin her alanda en öncü şehirlerden biri haline getireceğiz. Bu bizim hemşehrilerimize sözümüzdür. Denizli’nin tüm sorunlarının farkındayız ve bunların çözüm yollarını da biliyoruz.”

Erhan Derici sözlerine şöyle devam etti; “Vatandaşlarımıza şunu ifade etmek isterim. Sizi iki kutuplu siyasete mahkum etmek isteyenlere, başka seçenek olmadığı düşüncesini pompalamaya çalışanlara kulaklarınızı lütfen tıkayın. Çünkü artık seçenek var. Memleket Partisi var!

Biz ne sağdan ne soldan! Atatürk’ün yolundan giden bir partiyiz. Ekranlarda yer bulamamamız sizleri yanıltmasın. Hazine desteği olan her partinin kendi yayın organı var. Bu yüzden bizi TV’lere çıkarmıyorlar. Anketlerde yer vermiyorlar. Oysa anket sokakta! Genel Başkanımız işte bu yüzden tüm Türkiye’yi hiç dinlemeden karış karış dolaşıyor. Üstelik bunu herhangi bir hazine desteği olmaksızın, yalnızca partililerin desteğiyle yapıyor.

Tüm vatandaşlarımızı yarınki ziyaretlere katılmaya davet ediyorum. Lütfen aramızda olun ki Genel Başkanımıza ve partimize gösterilen ilgiye bizzat kendiniz şahit olun. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk “Ben hiçbir zaman ümitsiz olmadım” demiştir. Lütfen siz de ümitsiz olmayın!” dedi.

Erhan Derici sözlerini şöyle tamamladı: “Gelin il binamıza bir kahvemizi için. Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Allah’ın izniyle ve vatandaşlarımızın tercihiyle iktidar olduğumuzda iki sene içinde bu kötü gidişi durduracağımıza, beş sene içinde de Türkiye’yi şaha kaldıracağımıza yürekten inanıyoruz! Planlarımız ve kadrolarımız bunun için hazır. Tüm hemşehrilerime selamlarımı iletiyorum ve size de teşekkür ediyorum.”

Muharrem İnce’nin 10 Ağustos Çarşamba Günkü Ziyaret Programı saat saat şöyledir;

11:00: Kale’de partililer tarafından karşılanma

12:00: Basın Toplantısı (Anemon Otel)

13:00: MYK Toplantısı (Anemon Otel)

15:00: Kaleiçi Esnaf Ziyaretleri

16:00: Sarayköy Kahvehane Buluşması

16:30: Denizli’den Ayrılış

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.