Muhtar’ı Bulana 9 Bin TL Ödül

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.09.2021 - 15:58, Güncelleme: 17.09.2021 - 15:58
 

Muhtar’ı Bulana 9 Bin TL Ödül

Denizli'nin Çameli İlçesinde Çin Aslanı ırkı Muhtar isimli 8 aylık köpeği kaybolan Ceren Özcan, bulup getirene ödülü 6 bin TL’den 9 bin TL'yearttırdı.

Kendisinin ve ailesinin çok sevdiği Muhtar’ı bulmak için elinden gelen her şeyi yapan Ceren Özcan, köpeğine koyduğu ödülü arttırarak 6 bin TL’den 9 bin TL’ye yükseltti. “BİR BAŞINA YAŞAYAMAZ” Muhtar’ı çok özlediğini belirten Ceren Özcan; “5 gün önceye kadar sokakta ve herkesin yanında oynuyordu. Aniden korkarak bir arabanın altına girdi, kaçarak kayboldu yâda kaçırıldı Cin Arslan’ı olan Muhtar ev köpeği,bir başına yaşayamaz, dışarıda telef olur. 5 GÜNDÜR HERYERDE ARANIYOR İlçemizin Kızılyaka -Belevi, Bıçakcı, Cevizli ve İmamlar Mahalleleri arasında 30 km alan çevresinde aramalarımız devam ediyor Sosyal medyadan sesimizi duyurmaya çalıştık. Özellikle,  binlerce insana ulaştık. Ama hala bir haber yok Köpeklerinin çalınmasının ardından büyük üzüntü yaşadıklarını ifade eden Özcan  Sosyal bağları çok kuvvetli bir köpek. Sahipsiz sananlar da olabilir ama sahiplidir ve yalnız yaşayamaz. 5 gün önce kayboldu; onu bulup getirene ödül vereceğim” Komşularımız, ilçe halkından yardım istedim, anons ve ilan yaptırdım, afiş bastırıp ilçenin tüm mahallelerine asmaya başladık Dalga geçmek ve umut vermek için kimse bizi aramasın" diye konuştu
Denizli'nin Çameli İlçesinde Çin Aslanı ırkı Muhtar isimli 8 aylık köpeği kaybolan Ceren Özcan, bulup getirene ödülü 6 bin TL’den 9 bin TL'yearttırdı.

Kendisinin ve ailesinin çok sevdiği Muhtar’ı bulmak için elinden gelen her şeyi yapan Ceren Özcan, köpeğine koyduğu ödülü arttırarak 6 bin TL’den 9 bin TL’ye yükseltti.

“BİR BAŞINA YAŞAYAMAZ”

Muhtar’ı çok özlediğini belirten Ceren Özcan; “5 gün önceye kadar sokakta ve herkesin yanında oynuyordu. Aniden korkarak bir arabanın altına girdi, kaçarak kayboldu yâda kaçırıldı Cin Arslan’ı olan Muhtar ev köpeği,bir başına yaşayamaz, dışarıda telef olur.

5 GÜNDÜR HERYERDE ARANIYOR

İlçemizin Kızılyaka -Belevi, Bıçakcı, Cevizli ve İmamlar Mahalleleri arasında 30 km alan çevresinde aramalarımız devam ediyor Sosyal medyadan sesimizi duyurmaya çalıştık. Özellikle,  binlerce insana ulaştık. Ama hala bir haber yok

Köpeklerinin çalınmasının ardından büyük üzüntü yaşadıklarını ifade eden Özcan  Sosyal bağları çok kuvvetli bir köpek. Sahipsiz sananlar da olabilir ama sahiplidir ve yalnız yaşayamaz. 5 gün önce kayboldu; onu bulup getirene ödül vereceğim” Komşularımız, ilçe halkından yardım istedim, anons ve ilan yaptırdım, afiş bastırıp ilçenin tüm mahallelerine asmaya başladık Dalga geçmek ve umut vermek için kimse bizi aramasın" diye konuştu

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.