Niçin böyle bir sergi adı ve niçin böyle bir sergileme şekli?

SANAT (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.03.2022 - 13:26, Güncelleme: 30.03.2022 - 13:26
 

Niçin böyle bir sergi adı ve niçin böyle bir sergileme şekli?

Ressam /İç mimar Eda Uyman “Yalnızca Kendim ve Ben” adı verdiği sergisiyle Denizlili sanatseverlerin karşısına çıkıyor.

2020 yılından bu yana Denizli de yaşamakta olan sanatçı kağıt üzerine karışık teknikle yaptığı çalışmalarını/eserlerini ilk kez Denizli’de Turan Bahadır Sergi salonunda görücüye çıkarıyor. Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Mezunu olan sanatçı 2002 den bu yana yurt içi ve yurt dışı birçok projede tasarım ve proje yöneticisi olarak görev yapmış. 2016 yılında ilk kişisel sergisini açan Eda Uyman bu güne kadar 20 civarında kişisel ve karma sergide yer almıştır. Masal kitabı resimleme hayalini 2019 yılında Berlin-Almanya da yayınlanan bir kitapla gerçekleştiren sanatçı sonra resim üzerine yoğunlaşarak çalışmalarını sürdürmüş ve halen sürdürmektedir. Eda Uyman ; “Yalnızca Kendim ve Ben” adını verdiği bu sergide resimlerin çerçevelenmesi için kullanılan malzemelerin ve işçiliğin aşırı pahalanması sebebiyle olanakları çerçevesinde malzemeler temin ederek kendi eliyle hazırladığı çerçeveler ile sunum/sergi gerçekleştirecek. Ressam Uyman; ilginç bir sergi olacağı umulan sergiye tüm Denizlili sanatseverleri ve özellikle sanat camiası ile Üniversite ile Güzel Sanatlar lisesi öğrencilerinin görmesini diliyor. Eda Uyman /Resim Sergisi Denizli BB. Turan Bahadır Sergi Salonunda  1 Nisan 2022 –Cuma  Saat: 18.00 açılacak . 7 Nisan 2022 Perşembe gününe kadar açık kalacak...  
Ressam /İç mimar Eda Uyman “Yalnızca Kendim ve Ben” adı verdiği sergisiyle Denizlili sanatseverlerin karşısına çıkıyor.

2020 yılından bu yana Denizli de yaşamakta olan sanatçı kağıt üzerine karışık teknikle yaptığı çalışmalarını/eserlerini ilk kez Denizli’de Turan Bahadır Sergi salonunda görücüye çıkarıyor.

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Mezunu olan sanatçı 2002 den bu yana yurt içi ve yurt dışı birçok projede tasarım ve proje yöneticisi olarak görev yapmış.

2016 yılında ilk kişisel sergisini açan Eda Uyman bu güne kadar 20 civarında kişisel ve karma sergide yer almıştır. Masal kitabı resimleme hayalini 2019 yılında Berlin-Almanya da yayınlanan bir kitapla gerçekleştiren sanatçı sonra resim üzerine yoğunlaşarak çalışmalarını sürdürmüş ve halen sürdürmektedir.

Eda Uyman ; “Yalnızca Kendim ve Ben” adını verdiği bu sergide resimlerin çerçevelenmesi için kullanılan malzemelerin ve işçiliğin aşırı pahalanması sebebiyle olanakları çerçevesinde malzemeler temin ederek kendi eliyle hazırladığı çerçeveler ile sunum/sergi gerçekleştirecek.

Ressam Uyman; ilginç bir sergi olacağı umulan sergiye tüm Denizlili sanatseverleri ve özellikle sanat camiası ile Üniversite ile Güzel Sanatlar lisesi öğrencilerinin görmesini diliyor.

Eda Uyman /Resim Sergisi

Denizli BB. Turan Bahadır Sergi Salonunda  1 Nisan 2022 –Cuma  Saat: 18.00 açılacak . 7 Nisan 2022 Perşembe gününe kadar açık kalacak...

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.