Denizli’de FETÖ’nün üst düzey yöneticilerine operasyon

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 18.05.2021 - 16:36, Güncelleme: 18.05.2021 - 16:39
 

Denizli’de FETÖ’nün üst düzey yöneticilerine operasyon

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; üst düzey yöneticilerine yönelik düzenlenen operasyonda 3 kişi yakalandı.

Denizli’de Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü (TEM) ekipleri, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan aranan ve örgütün hücre evlerinde saklandığı tespit edilen şahısların yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda, örgütün Kale İlçesi Mütevelli Heyeti Başkanı olan bir şahıs, Niğde ve Kuzey Irak’ ta örgüt adına üst düzeyde görevli aynı zamanda Sinop İl İmamlığı yapan ve örgüt liderinin ikinci kuşak öğrencilerinden ve Bylock kullanıcısı olan bir şahıs, örgütün Sarayköy İlçe İmamı ve Bylock kullanıcısı 19 Ocak 2014 tarihinde Adana İlinde Mit Tırlarının Durdurulması olayının Savcısının’ nın kardeşi olan bir şahıs olmak üzere toplam 3 şüpheli şahıs yakalandı.   Yakalanan 3 şüpheli şahıs hakkında FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan adli makamlarca işlem yapıldı.
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; üst düzey yöneticilerine yönelik düzenlenen operasyonda 3 kişi yakalandı.

Denizli’de Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü (TEM) ekipleri, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan aranan ve örgütün hücre evlerinde saklandığı tespit edilen şahısların yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyonda, örgütün Kale İlçesi Mütevelli Heyeti Başkanı olan bir şahıs, Niğde ve Kuzey Irak’ ta örgüt adına üst düzeyde görevli aynı zamanda Sinop İl İmamlığı yapan ve örgüt liderinin ikinci kuşak öğrencilerinden ve Bylock kullanıcısı olan bir şahıs, örgütün Sarayköy İlçe İmamı ve Bylock kullanıcısı 19 Ocak 2014 tarihinde Adana İlinde Mit Tırlarının Durdurulması olayının Savcısının’ nın kardeşi olan bir şahıs olmak üzere toplam 3 şüpheli şahıs yakalandı.

 

Yakalanan 3 şüpheli şahıs hakkında FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan adli makamlarca işlem yapıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.