Nüfus Müdürlüğü Personeli “Dünya Nüfus Günü’nde” bir araya geldi

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 13.07.2021 - 12:23, Güncelleme: 13.07.2021 - 12:23
 

Nüfus Müdürlüğü Personeli “Dünya Nüfus Günü’nde” bir araya geldi

Denizli İl Nüfus Müdürlüğü personeli 11 Temmuz Dünya Nüfus Günü dolayısı ile 80. Yıl Öğretmen evinde akşam yemeğinde bir araya geldi.

Dünya Nüfus Günü'nün bu yılki teması "Üreme sağlığına ve tüm insan haklarına öncelik verilmesi" oldu. Türkiye'deki nüfus müdürlüklerinin insana değer veren hizmet anlayışı, bu özel günün en iyi örnekleri arasında. Yoğun bir çalışma mesaisi içinde yer alan İl Nüfus Müdürlüğü personelleri, Dünya Nüfus Günü’nde farklı bir ortamda vakit geçirmenin keyfini yaşadı. Denizli 80. Yıl Öğretmen Evi’nde, Nüfus Müdürlüğü yöneticileri ve personel bir araya geldi. Günün yorgunluğunu akşam yemeğinde atan personeller bir birleri ile samimi diyaloglar kurdu.  Samimi bir aile yemeği ortamında gerçekleşen etkinlikte İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Fatma Demirel; “Doğumdan ölüme hayatımızın her anında yer alan ve fedakarca çalışan nüfus müdürlüğü çalışanlarının Dünya Nüfus Günü’nü kutladı.
Denizli İl Nüfus Müdürlüğü personeli 11 Temmuz Dünya Nüfus Günü dolayısı ile 80. Yıl Öğretmen evinde akşam yemeğinde bir araya geldi.

Dünya Nüfus Günü'nün bu yılki teması "Üreme sağlığına ve tüm insan haklarına öncelik verilmesi" oldu. Türkiye'deki nüfus müdürlüklerinin insana değer veren hizmet anlayışı, bu özel günün en iyi örnekleri arasında. Yoğun bir çalışma mesaisi içinde yer alan İl Nüfus Müdürlüğü personelleri, Dünya Nüfus Günü’nde farklı bir ortamda vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Denizli 80. Yıl Öğretmen Evi’nde, Nüfus Müdürlüğü yöneticileri ve personel bir araya geldi. Günün yorgunluğunu akşam yemeğinde atan personeller bir birleri ile samimi diyaloglar kurdu.  Samimi bir aile yemeği ortamında gerçekleşen etkinlikte İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Fatma Demirel; “Doğumdan ölüme hayatımızın her anında yer alan ve fedakarca çalışan nüfus müdürlüğü çalışanlarının Dünya Nüfus Günü’nü kutladı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.