Öğ-Der’den İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici’ye ziyaret!

EĞİTİM 05.03.2021 - 11:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Öğ-Der’den İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici’ye ziyaret!

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Denizli Şubesi yönetimi İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.   Ziyarette ÖĞ-DER Denizli Şube Başkanı Ahmet Geniş, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Süleyman Ekici’ye yeni görevinde başarılar diledi ve dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. ÖĞ-DER'in eğitim-öğretim alanında hazırladığı raporlar, kitaplar, Milli Şuur Dergisi ve bir eğitimci olarak Peygamber Efendimizi anlatan tablo takdim edildi.       İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ÖĞ-DER’in gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Başarının ancak, hedefleri bir olan, uyum içinde çalışan öğretmenlerin desteği ile mümkün olacağını söyledi, bu nedenle Şuurlu Öğretmenler Derneği gibi öğretmenlerin oluşturduğu sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarının çok önemli olduğuna vurgu yaptı

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Denizli Şubesi yönetimi İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Ziyarette ÖĞ-DER Denizli Şube Başkanı Ahmet Geniş, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Süleyman Ekici’ye yeni görevinde başarılar diledi ve dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. ÖĞ-DER'in eğitim-öğretim alanında hazırladığı raporlar, kitaplar, Milli Şuur Dergisi ve bir eğitimci olarak Peygamber Efendimizi anlatan tablo takdim edildi.

 

 

 

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ÖĞ-DER’in gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Başarının ancak, hedefleri bir olan, uyum içinde çalışan öğretmenlerin desteği ile mümkün olacağını söyledi, bu nedenle Şuurlu Öğretmenler Derneği gibi öğretmenlerin oluşturduğu sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarının çok önemli olduğuna vurgu yaptı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.