Oğlu FETÖ soruşturmasında tutuklanan iş adamı iddialara cevap verdi

GÜNDEM 31.08.2016 - 14:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Oğlu FETÖ soruşturmasında tutuklanan iş adamı iddialara cevap verdi

denizli haber / denizli 20 haber / Oğlu FETÖ soruşturmasında tutuklanan iş adamı iddialara cevap verdi

DENİZLİ (İHA) - Denizli’de oğlu Volkan Kartlı Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında tutuklanan iş adamı Hasan Kartlı, iddialara cevap verdi.     Denizli’de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklanan İşadamı Volkan Kartlı’nın babası Hasan Kartlı, oğlunun örgütle bağlantısı olmadığını savundu. İş rekabeti yüzündün rakipleri tarafından şikayet edildiklerini ileri süren Hasan Kartlı, “Şirketimizin hakkında devlet tarafından ve bankalar tarafından ne soruşturma vardır, ne de el koyma vardır. Şirketimizin tüm kayıtları ortadadır. Yargılamada, mahkeme kararı olmadan, asılsız bir iddianameyle sadece şikayet üzerine oğlum Volkan Kartlı, tutuklanmıştır” ifadelerini kullandı.       “Şikayet edenler bellidir”   Şirketleri hakkından kimlerin şikayet ettiklerini bildiklerini ileri süren Kartlı, “Şikayet edenler belgelidir. Onlarla yasal yollarla, hakkımızı arıyoruz. Er geç Volkan Kartlı, suçsuz olduğu anlaşılacaktır. Bu karalama kampanyası hiç adil ve vicdana uygun değildir. Benim bu örgütle ne sohbetlerine, ne derslerine, ne yurtlarına maddi yardım yaptığımı belgelesinler beni idam etmezlerse namertlerdir, diyorum. Kamuoyuna açıklıyorum, şu an fabrikalara gidip, şirketimiz hakkından alçak insanlar şikayet edip, şirketimiz hakkında asılsız haberler verip, bizi yıldırmaya çalışıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar biz Denizlimize hizmet etmekten vazgeçmeyeceğiz.Bu günler geçecek, haklı ve haksız insanlar ayrılacaktır. Gün dağılma günü değil, dayanma günüdür diyoruz” diye konuştu.       “Herkes gibi 17-25 Aralık’tan sonra biz de ayrıldık”   17-25 Aralık’tan sonra herkes gibi oğlunun da bu derneklerden ayrıldığını ileri süren Kartlı, “Oğlum Volkan Kartlı’nın, mahkeme kayıtlarında zaten belli, ne ufak bir delil, ne bir belge, zaten bizim şirketlerimizin kaydı, açığı her şey açıktır zaten. 17-25 Aralık’ta herkes gibi biz de bu derneklerden ayrıldık. Biz derken Volkan Kartlı, iki dernekten ayrıldı. Ama 17-25 Aralık’ta Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi biz bıraktık. Ama bizim iş arkadaşlarımız, bizi çekemediği için devamlı bizi şikayet etmektedir. Rakip firma, burada ismini açıklamayacağım, belge zaten var. Yasal yollardan hakkımızı arıyoruz” diye belirtti.  
denizli haber / denizli 20 haber / Oğlu FETÖ soruşturmasında tutuklanan iş adamı iddialara cevap verdi

DENİZLİ (İHA) - Denizli’de oğlu Volkan Kartlı Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında tutuklanan iş adamı Hasan Kartlı, iddialara cevap verdi.

 

  Denizli’de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklanan İşadamı Volkan Kartlı’nın babası Hasan Kartlı, oğlunun örgütle bağlantısı olmadığını savundu. İş rekabeti yüzündün rakipleri tarafından şikayet edildiklerini ileri süren Hasan Kartlı, “Şirketimizin hakkında devlet tarafından ve bankalar tarafından ne soruşturma vardır, ne de el koyma vardır. Şirketimizin tüm kayıtları ortadadır. Yargılamada, mahkeme kararı olmadan, asılsız bir iddianameyle sadece şikayet üzerine oğlum Volkan Kartlı, tutuklanmıştır” ifadelerini kullandı.

 

 

  “Şikayet edenler bellidir”

  Şirketleri hakkından kimlerin şikayet ettiklerini bildiklerini ileri süren Kartlı, “Şikayet edenler belgelidir. Onlarla yasal yollarla, hakkımızı arıyoruz. Er geç Volkan Kartlı, suçsuz olduğu anlaşılacaktır. Bu karalama kampanyası hiç adil ve vicdana uygun değildir. Benim bu örgütle ne sohbetlerine, ne derslerine, ne yurtlarına maddi yardım yaptığımı belgelesinler beni idam etmezlerse namertlerdir, diyorum. Kamuoyuna açıklıyorum, şu an fabrikalara gidip, şirketimiz hakkından alçak insanlar şikayet edip, şirketimiz hakkında asılsız haberler verip, bizi yıldırmaya çalışıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar biz Denizlimize hizmet etmekten vazgeçmeyeceğiz.Bu günler geçecek, haklı ve haksız insanlar ayrılacaktır. Gün dağılma günü değil, dayanma günüdür diyoruz” diye konuştu.

 

 

  “Herkes gibi 17-25 Aralık’tan sonra biz de ayrıldık”

  17-25 Aralık’tan sonra herkes gibi oğlunun da bu derneklerden ayrıldığını ileri süren Kartlı, “Oğlum Volkan Kartlı’nın, mahkeme kayıtlarında zaten belli, ne ufak bir delil, ne bir belge, zaten bizim şirketlerimizin kaydı, açığı her şey açıktır zaten. 17-25 Aralık’ta herkes gibi biz de bu derneklerden ayrıldık. Biz derken Volkan Kartlı, iki dernekten ayrıldı. Ama 17-25 Aralık’ta Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi biz bıraktık. Ama bizim iş arkadaşlarımız, bizi çekemediği için devamlı bizi şikayet etmektedir. Rakip firma, burada ismini açıklamayacağım, belge zaten var. Yasal yollardan hakkımızı arıyoruz” diye belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.