Öğretmenler Günü Hafta Etkinlikleri Fotoğraf Sergisi ile Başladı

EĞİTİM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.11.2021 - 10:39, Güncelleme: 23.11.2021 - 10:39
 

Öğretmenler Günü Hafta Etkinlikleri Fotoğraf Sergisi ile Başladı

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünce 24 Kasım Öğretmenler Günü hafta boyunca bir dizi etkinlik ile kutlanacak.

Hafta boyunca pek çok etkinlikle kutlanacak Öğretmenler Günü programı, 22 Kasım Pazartesi günü İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki "24 Kasım Öğretmenler Günü Sergisi" ile başladı. Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü fuaye alanında gerçekleştirilen fotoğraf sergisi açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, PAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici konuşmasında “Güçlü Türkiye, Güçlü Gelecek ve Mutlu Çocuklar ilkesiyle hareket eden, çocuklarımıza yön veren, ışık tutan ve ülkemizin geleceğini şekillendiren değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bir millet, irfan ordusuna sahip olmadıkça savaş meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin köklü sonuçlar vermesi; ancak irfan ordusuyla mümkündür.” sözleri öğretmenliğe atfedilen değeri bizlere göstermektedir. Ülkemizin 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşması öğretmenlerimizle olacaktır. Denizli’nin, Türkiye’de akademik, sosyal, kültürel ve sportif olmak üzere birçok alanda başarılı olmasının mimarı, şehrimizin bu tacı giymesinin en önemli unsuru kıymetli öğretmenlerimizdir. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü hafta boyu gerçekleştireceğimiz etkinliklerle dolu dolu kutlayacağız. Hazırlığını yaptığımız bu etkinliklerden biri olan Fotoğraf Sergisinde katkısı olan değerli öğretmenlerimize, emekleri için çok teşekkür ediyorum” dedi. Sergi Açılış kurdelesini PAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can ile birlikte kesen İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici serginin hayırlı olmasını dileyerek tüm öğretmenlerin, öğretmenler gününü kutladı. Müdür Ekici ve beraberindekiler öğretmenlerin çektiği fotoğraflardan oluşan sergiyi gezdi. 24 Kasım Öğretmenler günü sebebiyle “Bugün Senin Öğretmenim!” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ve PAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can takdim etti.
Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünce 24 Kasım Öğretmenler Günü hafta boyunca bir dizi etkinlik ile kutlanacak.

Hafta boyunca pek çok etkinlikle kutlanacak Öğretmenler Günü programı, 22 Kasım Pazartesi günü İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki "24 Kasım Öğretmenler Günü Sergisi" ile başladı.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü fuaye alanında gerçekleştirilen fotoğraf sergisi açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, PAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici konuşmasında “Güçlü Türkiye, Güçlü Gelecek ve Mutlu Çocuklar ilkesiyle hareket eden, çocuklarımıza yön veren, ışık tutan ve ülkemizin geleceğini şekillendiren değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bir millet, irfan ordusuna sahip olmadıkça savaş meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin köklü sonuçlar vermesi; ancak irfan ordusuyla mümkündür.” sözleri öğretmenliğe atfedilen değeri bizlere göstermektedir. Ülkemizin 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşması öğretmenlerimizle olacaktır.

Denizli’nin, Türkiye’de akademik, sosyal, kültürel ve sportif olmak üzere birçok alanda başarılı olmasının mimarı, şehrimizin bu tacı giymesinin en önemli unsuru kıymetli öğretmenlerimizdir.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nü hafta boyu gerçekleştireceğimiz etkinliklerle dolu dolu kutlayacağız. Hazırlığını yaptığımız bu etkinliklerden biri olan Fotoğraf Sergisinde katkısı olan değerli öğretmenlerimize, emekleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sergi Açılış kurdelesini PAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can ile birlikte kesen İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici serginin hayırlı olmasını dileyerek tüm öğretmenlerin, öğretmenler gününü kutladı.

Müdür Ekici ve beraberindekiler öğretmenlerin çektiği fotoğraflardan oluşan sergiyi gezdi.

24 Kasım Öğretmenler günü sebebiyle “Bugün Senin Öğretmenim!” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ve PAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can takdim etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.