Öncü Gençlik Denizli’de Bayrak Değişimi

SİYASET 21.03.2021 - 13:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Öncü Gençlik Denizli’de Bayrak Değişimi

Geçtiğimiz Dönem İl Başkanlığı görevini yürüten Barış Dikmen’in Öncü Gençlik Genel Merkez’inde görev alması sebebiyle, Öncü Gençlik Denizli İl Başkanlığı görevini Öncü Gençlik İl yöneticisi Büşra Ezgi Duman’a devretti.   Öncü Gençlik Denizli İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Türkiye’nin 2014'ten beri, emperyalist kuşatmaya karşı verdiği mücadelede, tam bağımsızlık hedefindeki cepheye önderlik eden Vatan Partisi bütün kalelerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. Türk gençliğinin önderi Öncü Gençlik hem Genel Merkezi ile hem İl Başkanlıkları ile vatan savaşını daha güçlü karşılamakta, görev değişiklikleri ve yenilikleri ile de örgütlerini diri tutmakta. Yeni İl Başkanımız ve Öncü Gençlik Yönetim Kuruluna başarılar diliyoruz” ifadeleri yer aldı.   Büşra Ezgi Duman kimdir? 21 Haziran 1998'de Ankara'nın Altındağ ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Ankara/Mamak'lı  İlk öğretiminin ilkini Ağrı'da, daha sonra ilköğretim, ortaokul ve liseyi Alanya'da tamamladı. Şu anda Pamukkale Üniversitesi Sanat Tarihi bölümü, 4. Sınıf öğrencisidir. 2015 yılında Vatan Partisi'ne üye olan Duman, Türkiye Liseliler Birliği Alanya ilçe yöneticiliği, TGB Denizli Propaganda Sorumluluğu, TGB Denizli İl Başkan Yardımcılığı görevini yaptı. Şimdi ise Öncü Gençlik Denizli İl Başkanı olarak görevine devam etmektedir.

Geçtiğimiz Dönem İl Başkanlığı görevini yürüten Barış Dikmen’in Öncü Gençlik Genel Merkez’inde görev alması sebebiyle, Öncü Gençlik Denizli İl Başkanlığı görevini Öncü Gençlik İl yöneticisi Büşra Ezgi Duman’a devretti.

 

Öncü Gençlik Denizli İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Türkiye’nin 2014'ten beri, emperyalist kuşatmaya karşı verdiği mücadelede, tam bağımsızlık hedefindeki cepheye önderlik eden Vatan Partisi bütün kalelerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. Türk gençliğinin önderi Öncü Gençlik hem Genel Merkezi ile hem İl Başkanlıkları ile vatan savaşını daha güçlü karşılamakta, görev değişiklikleri ve yenilikleri ile de örgütlerini diri tutmakta. Yeni İl Başkanımız ve Öncü Gençlik Yönetim Kuruluna başarılar diliyoruz” ifadeleri yer aldı.

 

Büşra Ezgi Duman kimdir?

21 Haziran 1998'de Ankara'nın Altındağ ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Ankara/Mamak'lı  İlk öğretiminin ilkini Ağrı'da, daha sonra ilköğretim, ortaokul ve liseyi Alanya'da tamamladı. Şu anda Pamukkale Üniversitesi Sanat Tarihi bölümü, 4. Sınıf öğrencisidir. 2015 yılında Vatan Partisi'ne üye olan Duman, Türkiye Liseliler Birliği Alanya ilçe yöneticiliği, TGB Denizli Propaganda Sorumluluğu, TGB Denizli İl Başkan Yardımcılığı görevini yaptı. Şimdi ise Öncü Gençlik Denizli İl Başkanı olarak görevine devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.