Pamukkale Belediyesi’nden Gençlere Bayram Hediyesi; Gripin Konseri

PAMUKKALE (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.05.2022 - 11:58, Güncelleme: 17.05.2022 - 11:58
 

Pamukkale Belediyesi’nden Gençlere Bayram Hediyesi; Gripin Konseri

Pamukkale Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Gripin konseri düzenleyecek. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında 20 Mayıs 2022 Cuma günü saat 21.00’de Pamukkale Üniversitesi Kampüsü Festival Alanı’nda düzenlenecek konsere tüm müzikseverleri davet etti.

Pamukkale Üniversitesi’nin 16-20 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği PAÜ Bahar Şenlikleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusuna Pamukkale Belediyesi Gripin konseri ile destek veriyor. 20 Mayıs 2022 Cuma günü saat 21.00’de Pamukkale Üniversitesi Kampüsü Festival Alanı’nda düzenlenecek konser programında pop-rock grubu Gripin müzikseverlerle buluşacak. BAŞKAN ÖRKİ, ÜCRETSİZ GRİPİN KONSERİNE TÜM DENİZLİLİLERİ DAVET ETTİ Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Türk Milleti’nin Milli Mücadelesi’nin en önemli tarihlerinden olan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın Denizli’de daha da coşkulu şekilde kutlamalarına destek vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Örki, “Pamukkale Üniversitemizin organizesi ile Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi işbirliği ile düzenlenen bahar şenlikleri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu da içine alacak. 20 Mayıs 2022 Cuma günü saat 21.00’de Pamukkale Üniversitesi Kampüsü Festival Alanı’nda düzenlenecek olan ücretsiz Gripin konserine tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Bu vesile ile gençlere bu özel günü hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Milli Mücadelemiz uğruna canlarını hiçe sayan tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, tüm gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum” dedi.
Pamukkale Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Gripin konseri düzenleyecek. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında 20 Mayıs 2022 Cuma günü saat 21.00’de Pamukkale Üniversitesi Kampüsü Festival Alanı’nda düzenlenecek konsere tüm müzikseverleri davet etti.

Pamukkale Üniversitesi’nin 16-20 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği PAÜ Bahar Şenlikleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusuna Pamukkale Belediyesi Gripin konseri ile destek veriyor. 20 Mayıs 2022 Cuma günü saat 21.00’de Pamukkale Üniversitesi Kampüsü Festival Alanı’nda düzenlenecek konser programında pop-rock grubu Gripin müzikseverlerle buluşacak.

BAŞKAN ÖRKİ, ÜCRETSİZ GRİPİN KONSERİNE TÜM DENİZLİLİLERİ DAVET ETTİ

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Türk Milleti’nin Milli Mücadelesi’nin en önemli tarihlerinden olan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın Denizli’de daha da coşkulu şekilde kutlamalarına destek vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Örki, “Pamukkale Üniversitemizin organizesi ile Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi işbirliği ile düzenlenen bahar şenlikleri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu da içine alacak. 20 Mayıs 2022 Cuma günü saat 21.00’de Pamukkale Üniversitesi Kampüsü Festival Alanı’nda düzenlenecek olan ücretsiz Gripin konserine tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Bu vesile ile gençlere bu özel günü hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Milli Mücadelemiz uğruna canlarını hiçe sayan tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, tüm gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.