Pamukkale Belediyesinin Destekleri Hesaplara Yatırılıyor

PAMUKKALE (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 01.07.2021 - 14:45, Güncelleme: 01.07.2021 - 14:45
 

Pamukkale Belediyesinin Destekleri Hesaplara Yatırılıyor

Pamukkale Belediyesinin koronavirüs pandemisinde işleri bozulan esnaflara verdiği 1400 TL nakdi desteğin ilk etap ödemeleri yapılıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, her zaman olduğu gibi vatandaşların ve esnafların yanında olduklarını söyledi.

Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırları içinde faaliyetlerine devam eden ve koronavirüs nedeniyle işleri bozulan ya da olumsuz etkilenen esnaflara 1400 TL nakdi yardım yapma kararı almıştı. Karara göre Pamukkale ilçesinde yer alan ve Covid-19 pandemisi nedeniyle faaliyetleri durdurulan ve işleri bozulan kahvehane, kafe, çay ocağı gibi yerler ile okul kantinleri, internet kafeler, lunaparklar, hamam, halı saha, spor salonu, bilardo ve oyun salonları, berber, kuaför, güzellik salonu, lokanta, restoran, düğün salonu, fotoğrafçı, müzisyen ve benzeri işyeri ve işletmelere tek seferde 1400 TL nakdi yardım desteği sağlanacak. Esnaflar, belirlenen sektörlerde faaliyet gösterdiğine dair vergi levhası ve işyeri açma ve çalışma ruhsatları ile birlikte www.pamukkale.bel.tr adresinden başvurularını yaptı. Gerekli incelemelerden sonra evraklarında eksik bulunmayan ve 1400 TL nakdi desteği almaya hak kazanan esnafların hesaplarına ödemeler yapılmaya başlandı. “Her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın yanında olmaya devam ediyoruz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Birçok sektörde faaliyet gösteren ve koronavirüs nedeniyle kayba uğrayan esnaflarımıza 1400 TL nakdi yardım yapma kararı aldık. Başvuruların devam ettiği bu destek uygulamamızda incelemeleri tamamlanan esnaflarımızın ödemelerini yapmaya başladık. Belirlenen sektörlerdeki esnaflarımız gerekli evraklarla birlikte başvurularını kolayca yapabilirler. Bu destek uygulamamız hayırlı uğurlu olsun” dedi. Ayrıca, Pamukkale Belediyesinin koronavirüsten etkilenen esnaflara yönelik 1400 TL nakdi yardım başvuruları www.pamukkale.bel.tr adresinden yapılmaya devam ediliyor.
Pamukkale Belediyesinin koronavirüs pandemisinde işleri bozulan esnaflara verdiği 1400 TL nakdi desteğin ilk etap ödemeleri yapılıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, her zaman olduğu gibi vatandaşların ve esnafların yanında olduklarını söyledi.

Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırları içinde faaliyetlerine devam eden ve koronavirüs nedeniyle işleri bozulan ya da olumsuz etkilenen esnaflara 1400 TL nakdi yardım yapma kararı almıştı. Karara göre Pamukkale ilçesinde yer alan ve Covid-19 pandemisi nedeniyle faaliyetleri durdurulan ve işleri bozulan kahvehane, kafe, çay ocağı gibi yerler ile okul kantinleri, internet kafeler, lunaparklar, hamam, halı saha, spor salonu, bilardo ve oyun salonları, berber, kuaför, güzellik salonu, lokanta, restoran, düğün salonu, fotoğrafçı, müzisyen ve benzeri işyeri ve işletmelere tek seferde 1400 TL nakdi yardım desteği sağlanacak.

Esnaflar, belirlenen sektörlerde faaliyet gösterdiğine dair vergi levhası ve işyeri açma ve çalışma ruhsatları ile birlikte www.pamukkale.bel.tr adresinden başvurularını yaptı. Gerekli incelemelerden sonra evraklarında eksik bulunmayan ve 1400 TL nakdi desteği almaya hak kazanan esnafların hesaplarına ödemeler yapılmaya başlandı. “Her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın yanında olmaya devam ediyoruz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Birçok sektörde faaliyet gösteren ve koronavirüs nedeniyle kayba uğrayan esnaflarımıza 1400 TL nakdi yardım yapma kararı aldık. Başvuruların devam ettiği bu destek uygulamamızda incelemeleri tamamlanan esnaflarımızın ödemelerini yapmaya başladık. Belirlenen sektörlerdeki esnaflarımız gerekli evraklarla birlikte başvurularını kolayca yapabilirler. Bu destek uygulamamız hayırlı uğurlu olsun” dedi. Ayrıca, Pamukkale Belediyesinin koronavirüsten etkilenen esnaflara yönelik 1400 TL nakdi yardım başvuruları www.pamukkale.bel.tr adresinden yapılmaya devam ediliyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.