Pamukkale Belediyespor Goalball Takımı İkinci Lige Yükseldi

PAMUKKALE (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.07.2022 - 13:34, Güncelleme: 23.07.2022 - 13:34
 

Pamukkale Belediyespor Goalball Takımı İkinci Lige Yükseldi

Pamukkale Belediyespor’un takımları başarılar kazanmaya devam ediyor. Pamukkale Belediyesporun Goalball takımı 18-22 Temmuz tarihlerinde Kocaeli’nde gerçekleşen Goalball Yükselme Liginde ikinci olarak, Goalball Kadınlar 2. Ligine yükselme başarısı gösterdi.

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu 2022 faaliyet programında yer alan Goalball Yükselme Ligi müsabakaları 18-22 Temmuz 2022 tarihlerinde Kocaeli'nde gerçekleşti. Kadınlar ve Erkekler Goalball yükselme ligi müsabakalarına 35 Erkek, 12 Kadın olmak üzere toplam 47 Spor Kulübü katıldı. Son derece çekişme içerisinde geçen müsabakalar sonrasında Kadınlarda Çankaya Belediyesi GESK, Pamukkale Belediyesi S.K ve Yeditepe GESK Kadınlar 2. Ligi'ne yükselme başarısı gösterirken, Erkeklerde ise Yeditepe GESK, Bağımsız GESK ve Çukurova GESK takımları 2. Lig'e yükseldi. SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale Belediyespor’un birçok branşta aktif olduğunu ifade ederek, “Biz gençlerin spor yapmasına olanak sağlamak amacıyla hareket ediyoruz. Pamukkale Belediyespor olarak 13 branşta aktif durumdayız, Goalball da bunlardan birisi. Geçtiğimiz günlerde Kocaeli’nde gerçekleşen Goalball Yükselme Ligi müsabakalarını sporcularımız 2. sırada tamamlayarak, Goalball Bayanlar 2. Ligi'ne yükseldi. Bu başarılarından dolayı sporcularımızı ve antrenörümüzü tebrik ediyor, 2. Lig'de başarılar diliyorum” dedi.
Pamukkale Belediyespor’un takımları başarılar kazanmaya devam ediyor. Pamukkale Belediyesporun Goalball takımı 18-22 Temmuz tarihlerinde Kocaeli’nde gerçekleşen Goalball Yükselme Liginde ikinci olarak, Goalball Kadınlar 2. Ligine yükselme başarısı gösterdi.

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu 2022 faaliyet programında yer alan Goalball Yükselme Ligi müsabakaları 18-22 Temmuz 2022 tarihlerinde Kocaeli'nde gerçekleşti. Kadınlar ve Erkekler Goalball yükselme ligi müsabakalarına 35 Erkek, 12 Kadın olmak üzere toplam 47 Spor Kulübü katıldı. Son derece çekişme içerisinde geçen müsabakalar sonrasında Kadınlarda Çankaya Belediyesi GESK, Pamukkale Belediyesi S.K ve Yeditepe GESK Kadınlar 2. Ligi'ne yükselme başarısı gösterirken, Erkeklerde ise Yeditepe GESK, Bağımsız GESK ve Çukurova GESK takımları 2. Lig'e yükseldi.

SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale Belediyespor’un birçok branşta aktif olduğunu ifade ederek, “Biz gençlerin spor yapmasına olanak sağlamak amacıyla hareket ediyoruz. Pamukkale Belediyespor olarak 13 branşta aktif durumdayız, Goalball da bunlardan birisi. Geçtiğimiz günlerde Kocaeli’nde gerçekleşen Goalball Yükselme Ligi müsabakalarını sporcularımız 2. sırada tamamlayarak, Goalball Bayanlar 2. Ligi'ne yükseldi. Bu başarılarından dolayı sporcularımızı ve antrenörümüzü tebrik ediyor, 2. Lig'de başarılar diliyorum” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.