Pamukkale Belediyesporlu Kick Bokscular İlki Başardı!

PAMUKKALE (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 07.07.2021 - 15:40, Güncelleme: 07.07.2021 - 15:48
 

Pamukkale Belediyesporlu Kick Bokscular İlki Başardı!

Pamukkale Belediyesporlu kick bokscular Şırnak’ta yapılan Türkiye Ferdi Kick Boks Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Ahmet Burak Canbeldek ve Emre Özeren elde ettikleri dereceyle Denizli’de ilki başararak Kasım ayında Karadağ’da yapılacak olan Avrupa Kick Boks Şampiyonası’na katılma hakkını elde etti.

Pamukkale Belediyesporlu sporcular yüz güldürmeye devam ediyor. Kulübün kick boks dalındaki başarılı sonuçlarına bir yenisi daha eklendi. Nisan ayında Antalya’da yapılan “6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası”nda Ahmet Burak Canbeldek Avrupa Kupası şampiyonluğunu elde ederken, Emre Özeren ve Nazife Güçlü de kategorilerinde üçüncülüğü kazanmışlardı. Pamukkale Belediyesporlu kick bokscular bu kez de 1-7 Temmuz 2021 tarihleri arasında Şırnak’ta yapılan Türkiye Ferdi Kick Boks Şampiyonası’nda boy gösterdi. Mavi-beyazlı kulübün sporcularından Ahmet Burak Canbeldek Gençler Kick Light 79 kilogramda Türkiye Şampiyonu olma başarısını gösterdi. Low Kick 67 kilogramda mücadele eden Emre Özeren’de tüm rakiplerini geride bırakarak kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu. Bu sonuçlarla Ahmet Burak Canbeldek ve Emre Özeren Kasım ayında Karadağ’da yapılacak olan Avrupa Kick Boks Şampiyonası’na katılma hakkını elde etti. Pamukkale Belediyespor Kick Boks Antrenörü Zekai Doruk, “Yoğun çalışmalar sonunda sporcularımız hedeflenen Avrupa Şampiyonası vizesini almayı başardı. Bu hem kulübümüz hem de Denizli adına bir ilk. Bunu başardığımız için çok mutluyuz. Şimdiki hedefimiz Kasım ayındaki Avrupa Şampiyonası’na en iyi şekilde hazırlanarak başarımızı taçlandırmak olacak. Bize her türlü desteği veren Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim” diye konuştu. GURUR DUYDUK Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, kick boks branşında sporcuların başarılı sonuçlar almaya devam ettiğini dile getirerek, “Yoğun çalışmalar sonunda Ahmet Burak Canbeldek ve Emre Özeren kardeşlerimiz dereceler elde ettiler. Son olarak Şırnak’ta yapılan son Türkiye Şampiyonası’nda bu iki sporcumuz Türkiye Şampiyonu olarak bir kez daha bizleri gururlandırdı. Hem Ahmet Burak Canbeldek hem de Emre Özeren kasım ayında Karadağ’da yapılacak olan Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda ülkemizi ve kulübümüzü temsil edecek. Hem sporcularımızı hem de antrenörümüz Zekai Doruk’u kutlar başarıların devamını dilerim” dedi.
Pamukkale Belediyesporlu kick bokscular Şırnak’ta yapılan Türkiye Ferdi Kick Boks Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Ahmet Burak Canbeldek ve Emre Özeren elde ettikleri dereceyle Denizli’de ilki başararak Kasım ayında Karadağ’da yapılacak olan Avrupa Kick Boks Şampiyonası’na katılma hakkını elde etti.

Pamukkale Belediyesporlu sporcular yüz güldürmeye devam ediyor. Kulübün kick boks dalındaki başarılı sonuçlarına bir yenisi daha eklendi. Nisan ayında Antalya’da yapılan “6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası”nda Ahmet Burak Canbeldek Avrupa Kupası şampiyonluğunu elde ederken, Emre Özeren ve Nazife Güçlü de kategorilerinde üçüncülüğü kazanmışlardı. Pamukkale Belediyesporlu kick bokscular bu kez de 1-7 Temmuz 2021 tarihleri arasında Şırnak’ta yapılan Türkiye Ferdi Kick Boks Şampiyonası’nda boy gösterdi. Mavi-beyazlı kulübün sporcularından Ahmet Burak Canbeldek Gençler Kick Light 79 kilogramda Türkiye Şampiyonu olma başarısını gösterdi. Low Kick 67 kilogramda mücadele eden Emre Özeren’de tüm rakiplerini geride bırakarak kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu. Bu sonuçlarla Ahmet Burak Canbeldek ve Emre Özeren Kasım ayında Karadağ’da yapılacak olan Avrupa Kick Boks Şampiyonası’na katılma hakkını elde etti. Pamukkale Belediyespor Kick Boks Antrenörü Zekai Doruk, “Yoğun çalışmalar sonunda sporcularımız hedeflenen Avrupa Şampiyonası vizesini almayı başardı. Bu hem kulübümüz hem de Denizli adına bir ilk. Bunu başardığımız için çok mutluyuz. Şimdiki hedefimiz Kasım ayındaki Avrupa Şampiyonası’na en iyi şekilde hazırlanarak başarımızı taçlandırmak olacak. Bize her türlü desteği veren Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

GURUR DUYDUK

Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, kick boks branşında sporcuların başarılı sonuçlar almaya devam ettiğini dile getirerek, “Yoğun çalışmalar sonunda Ahmet Burak Canbeldek ve Emre Özeren kardeşlerimiz dereceler elde ettiler. Son olarak Şırnak’ta yapılan son Türkiye Şampiyonası’nda bu iki sporcumuz Türkiye Şampiyonu olarak bir kez daha bizleri gururlandırdı. Hem Ahmet Burak Canbeldek hem de Emre Özeren kasım ayında Karadağ’da yapılacak olan Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda ülkemizi ve kulübümüzü temsil edecek. Hem sporcularımızı hem de antrenörümüz Zekai Doruk’u kutlar başarıların devamını dilerim” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.