Pamukkale Belediyesporlu Meryem Tan Avrupa Şampiyonasında Mücadele Edecek

PAMUKKALE (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.11.2021 - 16:14, Güncelleme: 23.11.2021 - 16:14
 

Pamukkale Belediyesporlu Meryem Tan Avrupa Şampiyonasında Mücadele Edecek

Pamukkale Belediye Spor Kulübü’nün tekerlekli sandalye basketbol takımında görev yapan Meryem Tan, Tekerlekli Sandalye Kadınlar A Milli Takım ile birlikte İspanya’nın başkenti Madrid’de düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’na katılacak.

Pamukkale Belediyespor Kulübü’nde milli sevinç. Mavi-beyazlı kulübün 2. Lig’de mücadele eden tekerlekli sandalye basketbol takımında yer alan Meryem Tan’a bir kez milli davet geldi. Basketbola Pamukkale Belediyespor çatısı altında başlayan başarılı sporcu kısa sürede gösterdiği performansla milli takıma kadar yükseldi. Ay-yıldızlı takımın değişmez oyuncuları arasına adını yazdıran Meryem Tan, önemli bir organizasyon için de davet aldı. 2-13 Aralık 2021 tarihleri arasında İspanya’nın başkenti Madrid’de yapılacak Tekerlekli Sandalye Basketbol A Kadınlar Avrupa Şampiyonası’na katılacak milli takımda Meryem Tan da bulunuyor. Tekerlekli Sandalye Basketbol A Kadınlar Milli takımı bu önemli organizasyon öncesi 24 Kasım - 1 Aralık 2021 tarihleri arasında Yalova’da kampa girecek. BAŞARILAR DİLİYORUM Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Meryem Tan’ın A Milli takıma çağrılmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımızın milli sporcusu ülkemizi İspanya’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek kadroya alındı. Bu bizleri gururlandırdı. Bizim amacımız gençlerimizin sporla tanışarak milli takımlara kadar yükselmesini sağlamak. Meryem Tan buna çok güzel bir örnek. Kendisine bu önemli organizasyonda giyeceği milli formayla başarılar dilerim” dedi.
Pamukkale Belediye Spor Kulübü’nün tekerlekli sandalye basketbol takımında görev yapan Meryem Tan, Tekerlekli Sandalye Kadınlar A Milli Takım ile birlikte İspanya’nın başkenti Madrid’de düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’na katılacak.

Pamukkale Belediyespor Kulübü’nde milli sevinç. Mavi-beyazlı kulübün 2. Lig’de mücadele eden tekerlekli sandalye basketbol takımında yer alan Meryem Tan’a bir kez milli davet geldi. Basketbola Pamukkale Belediyespor çatısı altında başlayan başarılı sporcu kısa sürede gösterdiği performansla milli takıma kadar yükseldi. Ay-yıldızlı takımın değişmez oyuncuları arasına adını yazdıran Meryem Tan, önemli bir organizasyon için de davet aldı. 2-13 Aralık 2021 tarihleri arasında İspanya’nın başkenti Madrid’de yapılacak Tekerlekli Sandalye Basketbol A Kadınlar Avrupa Şampiyonası’na katılacak milli takımda Meryem Tan da bulunuyor. Tekerlekli Sandalye Basketbol A Kadınlar Milli takımı bu önemli organizasyon öncesi 24 Kasım - 1 Aralık 2021 tarihleri arasında Yalova’da kampa girecek.

BAŞARILAR DİLİYORUM

Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Meryem Tan’ın A Milli takıma çağrılmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımızın milli sporcusu ülkemizi İspanya’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek kadroya alındı. Bu bizleri gururlandırdı. Bizim amacımız gençlerimizin sporla tanışarak milli takımlara kadar yükselmesini sağlamak. Meryem Tan buna çok güzel bir örnek. Kendisine bu önemli organizasyonda giyeceği milli formayla başarılar dilerim” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.