Pamukkale ve müzeler bugün açılıyor

TURİZM 01.06.2020 - 07:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pamukkale ve müzeler bugün açılıyor

Koronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık 2 buçuk aydır devam eden kısıtlamaların birçoğu 1 Haziran’da (bugün) kalkıyor.  Covid-19 tedbirler kapsamında Denizli’de kapalı olan Pamukkale ve müzelere girişler bugün açılıyor.   Normalleşme süreci kapsamında birçok kısıtlama kaldırılarak işyerleri ve kamuya açık alanlar yeniden açılıyor. Seyahat kısıtlamalarının kalkması, iç hat uçuşları yeniden başlıyor. Restoran ve çay bahçeleri de belirlenen kurallar dahilinde açılacak.   Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol, sosyal medya hesabından 1 Haziran Pazartesi (bugün) Müze ve Pamukkale Ören Yerleri’nin açılacağını duyurarak, vatandaşları beklediklerini belirtti.  

Koronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık 2 buçuk aydır devam eden kısıtlamaların birçoğu 1 Haziran’da (bugün) kalkıyor.  Covid-19 tedbirler kapsamında Denizli’de kapalı olan Pamukkale ve müzelere girişler bugün açılıyor.

 

Normalleşme süreci kapsamında birçok kısıtlama kaldırılarak işyerleri ve kamuya açık alanlar yeniden açılıyor. Seyahat kısıtlamalarının kalkması, iç hat uçuşları yeniden başlıyor. Restoran ve çay bahçeleri de belirlenen kurallar dahilinde açılacak.

 

Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol, sosyal medya hesabından 1 Haziran Pazartesi (bugün) Müze ve Pamukkale Ören Yerleri’nin açılacağını duyurarak, vatandaşları beklediklerini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.