Pamukkale'de 23 Nisan Coşkusu Yaşandı

PAMUKKALE (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 24.04.2021 - 12:04, Güncelleme: 24.04.2021 - 12:04
 

Pamukkale'de 23 Nisan Coşkusu Yaşandı

Dünyanın tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu Pamukkale’de doyasıya yaşandı.

Pamukkale Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda geleceğimizin teminatı olan çocuklara sürpriz yaptı. Türk bayrakları ile süslenen araçlardan oluşan konvoy ilçenin tüm mahallelerinde dolaşarak ilçede bayram coşkusunu yaşattı. Çocuk şarkılarının çalındığı konvoy ilçenin 61 mahallesinde gün boyu dolaşarak Pamukkaleli çocukların bayram sevincine ortak oldu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Dünyada tek olduğunu ifade ederek, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk bundan 101 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisini açarak bu günü dünya çocuklarına armağan etti. Bir asrı aşkın süredir kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı 2 yıldır pandemi nedeniyle buruk bir şekilde geçiriyoruz. Biz sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu bu günde çocuklarımızın yüzünü güldürmek için konvoylar oluşturduk. Çocuk şarkılarıyla birlikte tüm ilçemizde 23 Nisan coşkusunu hep birlikte yaşadık. Umarım koronavirüs pandemisi bir an önce sona erer ve bundan sonraki bayramlarımızı kucaklaşarak yaşarız. Bir kez daha tüm dünya cocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum" dedi.  
Dünyanın tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu Pamukkale’de doyasıya yaşandı.

Pamukkale Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda geleceğimizin teminatı olan çocuklara sürpriz yaptı. Türk bayrakları ile süslenen araçlardan oluşan konvoy ilçenin tüm mahallelerinde dolaşarak ilçede bayram coşkusunu yaşattı. Çocuk şarkılarının çalındığı konvoy ilçenin 61 mahallesinde gün boyu dolaşarak Pamukkaleli çocukların bayram sevincine ortak oldu.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Dünyada tek olduğunu ifade ederek, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk bundan 101 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisini açarak bu günü dünya çocuklarına armağan etti. Bir asrı aşkın süredir kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı 2 yıldır pandemi nedeniyle buruk bir şekilde geçiriyoruz. Biz sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu bu günde çocuklarımızın yüzünü güldürmek için konvoylar oluşturduk. Çocuk şarkılarıyla birlikte tüm ilçemizde 23 Nisan coşkusunu hep birlikte yaşadık. Umarım koronavirüs pandemisi bir an önce sona erer ve bundan sonraki bayramlarımızı kucaklaşarak yaşarız. Bir kez daha tüm dünya cocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.