PAÜ Gıda Mühendisliği; öğrencileri et teknolojisi dersini PASVAK’ta işledi

EĞİTİM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 13.10.2021 - 12:57, Güncelleme: 13.10.2021 - 12:57
 

PAÜ Gıda Mühendisliği; öğrencileri et teknolojisi dersini PASVAK’ta işledi

Pamukkale Üniversitesi Gıda Mühendisliği 3. Sınıf öğrencileri, et teknolojisi dersini bugün PASVAK Aşevinde işlediler.

Otobüsler ile Merkezefendi Aşevi binasına giden Gıda Mühendisliği öğrencileri ders öncesi binyı gezip, kahvaltı yaptılar. Vekaletli 4 adet adağın kesiminde ve karkas haline getirilmesinde gözlemci olarak bulundurlar. Teker teker aşevi kasabı tarafından kesilen adakların anatomisi Prof. Dr. Ramazan Gökçe tarafından öğrencilere anlatıldı. PASVAK kurulduktan kısa bir süre sonra, hayvan kesimi ve ete nasıl dönüştüğü dersini aşevinde anlatmaya başladım diyen Gökçe; ‘’PASVAK ile kuruluşundan beri tanışırım. PAÜ eski rektörü Prof Dr Hasan KAZDAĞLI ve yakınen tanıdığım Prof Dr Bülent TOPUZ, PASVAK ile erken tanışmama vesile oldular. Ders kapsamındaki bu uygulamayı PASVAK kurulduktan kısa bir süre sonra hemen başlattık. Et teknolojisi dersinde öğrencilerimize hayvan kesimini ve ete nasıl dönüştüğü kısmını canlı olarak göstermek istiyoruz. Her sene PASVAK’ı bu ders için ararız, sağ olsunlar bizi hiç geri çevirmezler. Dersimi en verimli şekilde anlatır, öğrencilerimi PASVAK ile tanıştırırım. Kesim ortamının hijyenik ve kesim için uygun koşullara sahip olması burasını seçmemizin önemli faktörlerinden biri. Kesimin yeni aşevi binasında çok daha uygun koşullarda yapılıyor olması ayrıca takdire değer bir gelişme. PASVAK kurulduğu günden bu tarafa hep gelişme gösterdi. Bizi kabul ettikleri için PASVAK yönetim kurulu ve tüm personeline teşekkür ederim. İyi ki varlar…’’ dedi.
Pamukkale Üniversitesi Gıda Mühendisliği 3. Sınıf öğrencileri, et teknolojisi dersini bugün PASVAK Aşevinde işlediler.

Otobüsler ile Merkezefendi Aşevi binasına giden Gıda Mühendisliği öğrencileri ders öncesi binyı gezip, kahvaltı yaptılar. Vekaletli 4 adet adağın kesiminde ve karkas haline getirilmesinde gözlemci olarak bulundurlar. Teker teker aşevi kasabı tarafından kesilen adakların anatomisi Prof. Dr. Ramazan Gökçe tarafından öğrencilere anlatıldı.

PASVAK kurulduktan kısa bir süre sonra, hayvan kesimi ve ete nasıl dönüştüğü dersini aşevinde anlatmaya başladım diyen Gökçe; ‘’PASVAK ile kuruluşundan beri tanışırım. PAÜ eski rektörü Prof Dr Hasan KAZDAĞLI ve yakınen tanıdığım Prof Dr Bülent TOPUZ, PASVAK ile erken tanışmama vesile oldular. Ders kapsamındaki bu uygulamayı PASVAK kurulduktan kısa bir süre sonra hemen başlattık. Et teknolojisi dersinde öğrencilerimize hayvan kesimini ve ete nasıl dönüştüğü kısmını canlı olarak göstermek istiyoruz. Her sene PASVAK’ı bu ders için ararız, sağ olsunlar bizi hiç geri çevirmezler. Dersimi en verimli şekilde anlatır, öğrencilerimi PASVAK ile tanıştırırım. Kesim ortamının hijyenik ve kesim için uygun koşullara sahip olması burasını seçmemizin önemli faktörlerinden biri. Kesimin yeni aşevi binasında çok daha uygun koşullarda yapılıyor olması ayrıca takdire değer bir gelişme. PASVAK kurulduğu günden bu tarafa hep gelişme gösterdi. Bizi kabul ettikleri için PASVAK yönetim kurulu ve tüm personeline teşekkür ederim. İyi ki varlar…’’ dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.