PAÜ Gölbahçe, Gönüllü Öğrencilerin Desteği İle Temizlendi

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 13.05.2022 - 11:48, Güncelleme: 13.05.2022 - 11:48
 

PAÜ Gölbahçe, Gönüllü Öğrencilerin Desteği İle Temizlendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, DESKİ ve Pamukkale Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı bünyesinde yapılan düzenleme ve temizleme çalışmalarına Pamukkale Üniversitesi Hayvanları Anlama Topluluğu ve Genç Yeşilay Öğrenci Toplulukları da destek verdi.

Nisan ayında başlayan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kınıklı Merkez Yerleşkesi içinde yer alan Gölbahçe mevkiinde gerçekleştirilen düzenleme ve yenileme çalışmalarına “Bizim olanı koruyacak ve temiz tutacak olan yine bizleriz” diyen Hayvanları Anlama Topluluğu ile Genç Yeşilay Topluluğu öğrencileri de gönüllü olarak katıldı. Temizleme çalışmaları kapsamında öğrenciler ilk olarak gölde yaşayan 6 kaplumbağa 2 kurbağa ve bin 300’den fazla balığı başka bir alana taşıdılar. PAÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı personeli, Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı personeli, DESKİ ve gönüllü öğrenciler göldeki oluşan kirliliği vidanjör yardımı ile çekip tankerler ile gölde yıkama gerçekleştirdi. 10 gün süren çalışmalarda ek olarak, fıskiye motorları ve gölün aydınlatma sistemleri yenilendi. Değirmen bakımdan geçirildi ve boyandı. Gönüllü öğrenciler daha sonra 4 gün boyunca göl çevresindeki yeşil alan başta olmak üzere Teknoloji Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, PAÜ Spor Merkezi, Konukevi, Pamukkale Teknokent ve Mediko bölgelerinden yaklaşık 55 poşet çöp topladılar.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, DESKİ ve Pamukkale Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı bünyesinde yapılan düzenleme ve temizleme çalışmalarına Pamukkale Üniversitesi Hayvanları Anlama Topluluğu ve Genç Yeşilay Öğrenci Toplulukları da destek verdi.

Nisan ayında başlayan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kınıklı Merkez Yerleşkesi içinde yer alan Gölbahçe mevkiinde gerçekleştirilen düzenleme ve yenileme çalışmalarına “Bizim olanı koruyacak ve temiz tutacak olan yine bizleriz” diyen Hayvanları Anlama Topluluğu ile Genç Yeşilay Topluluğu öğrencileri de gönüllü olarak katıldı.

Temizleme çalışmaları kapsamında öğrenciler ilk olarak gölde yaşayan 6 kaplumbağa 2 kurbağa ve bin 300’den fazla balığı başka bir alana taşıdılar. PAÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı personeli, Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı personeli, DESKİ ve gönüllü öğrenciler göldeki oluşan kirliliği vidanjör yardımı ile çekip tankerler ile gölde yıkama gerçekleştirdi. 10 gün süren çalışmalarda ek olarak, fıskiye motorları ve gölün aydınlatma sistemleri yenilendi. Değirmen bakımdan geçirildi ve boyandı.

Gönüllü öğrenciler daha sonra 4 gün boyunca göl çevresindeki yeşil alan başta olmak üzere Teknoloji Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, PAÜ Spor Merkezi, Konukevi, Pamukkale Teknokent ve Mediko bölgelerinden yaklaşık 55 poşet çöp topladılar.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.