PAÜ Hastanelerinde Yoğun Bakım Kursları Başladı

SAĞLIK (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 05.01.2022 - 11:26, Güncelleme: 05.01.2022 - 11:26
 

PAÜ Hastanelerinde Yoğun Bakım Kursları Başladı

PAÜ Hastanelerinde Yetişkin Yoğun Bakım Sertifikaları verilmek üzere eğitimlere başlandı. Açılışa Başhekim Prof. Dr. Selçuk Yüksel Başhekim Yardımcıları, Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü, eğitimci öğretim üyeleri ve kursiyerler katıldı.

Özellikle pandemi sürecinde Yoğun Bakım Hemşirelerine ihtiyaç arttı. Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri olarak yetişkin yoğun bakım hemşireliği sertifika programı Türkiye genelinden katılan 29 yoğun bakım hemşiresi ile açılışını gerçekleştirdi. Programın açılışında konuşan Başhekim Prof. Dr. Selçuk Yüksel pandemi sürecinde yoğun bakımlara ne kadar ihtiyaç olduğunu ve yoğun bakımlarda da profesyonel ve eğitimli hemşirelerin ne kadar önemli olduğunu ifade ederek eğitimcilere ve katılımcılara teşekkür etti. Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Demet Ekici konuşmasında yoğun bakım hemşireliğindeki son güncel bilgilerle güzel bir program hazırladıklarını söyledi ve program sorumlusu Sabriye Akkılıç ve birbirinden deneyimli yoğun bakım hemşirelerinin hazırladığı programın tüm katılımcılar için verimli ve keyifli geçmesini temenni ederek programı başlattı. Üç hafta teorik yüzyüze eğitim sonrasında üç hafta da sahada uygulamalı staj yapan hemşirelere Yetişkin Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikası verilecektir. Katılımcılara başarılar diliyoruz.  
PAÜ Hastanelerinde Yetişkin Yoğun Bakım Sertifikaları verilmek üzere eğitimlere başlandı. Açılışa Başhekim Prof. Dr. Selçuk Yüksel Başhekim Yardımcıları, Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü, eğitimci öğretim üyeleri ve kursiyerler katıldı.

Özellikle pandemi sürecinde Yoğun Bakım Hemşirelerine ihtiyaç arttı.

Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri olarak yetişkin yoğun bakım hemşireliği sertifika programı Türkiye genelinden katılan 29 yoğun bakım hemşiresi ile açılışını gerçekleştirdi. Programın açılışında konuşan Başhekim Prof. Dr. Selçuk Yüksel pandemi sürecinde yoğun bakımlara ne kadar ihtiyaç olduğunu ve yoğun bakımlarda da profesyonel ve eğitimli hemşirelerin ne kadar önemli olduğunu ifade ederek eğitimcilere ve katılımcılara teşekkür etti.

Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Demet Ekici konuşmasında yoğun bakım hemşireliğindeki son güncel bilgilerle güzel bir program hazırladıklarını söyledi ve program sorumlusu Sabriye Akkılıç ve birbirinden deneyimli yoğun bakım hemşirelerinin hazırladığı programın tüm katılımcılar için verimli ve keyifli geçmesini temenni ederek programı başlattı.

Üç hafta teorik yüzyüze eğitim sonrasında üç hafta da sahada uygulamalı staj yapan hemşirelere Yetişkin Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikası verilecektir. Katılımcılara başarılar diliyoruz.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.