PAÜ Hastanesinde Yüzde Yüz Görmeye Başladı

SAĞLIK (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 19.07.2022 - 13:03, Güncelleme: 19.07.2022 - 13:03
 

PAÜ Hastanesinde Yüzde Yüz Görmeye Başladı

PAÜ Hastanesi Göz Hastalıkları bölümüne başvuran Alaeddin Uçar başarılı bir ameliyatla göz sağlığına kavuştu.

Göz Hastalıkları polikliniğinde yapılan muayeneler sonucunda, hastamızın yıllar önce ameliyat olduğu sağ gözünde göz içi lens olmadığı, iris kısımda hasar bulunduğu ve görme seviyesinin ışığı algılama düzeyinde olduğu görüldü. Hastamıza tarafımızca ameliyat planlandı. PAÜ Hastanesi Göz Hastalıkları AD. Öğretim Üyesi Profesör Dr. Ebru Nevin Çetin, baş asistanlarımızdan Dr.Tunahan Akyol ve Dr. Hasan Samed Akkaya’dan oluşan ekip tarafından hastamıza göz içi mercek takılması (skleral fiksasyon ile iol implantasyonu+iridoplasti) cerrahisi uygulandı. Hastamızın 3. ay kontrollerinde düzeltilmiş refraksiyon değerleri ile görme düzeyinin yüzde yüz seviyesine çıktığı görüldü. Sonuçtan çok memnun olan hastamızın sol gözüne de yine aynı ekip tarafından başarılı bir şekilde katarakt cerrahisi yapıldı. Hastanemiz Göz Hastalıkları Anabilim Dalında tüm cerrahi işlemler başarılı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Tüm hastalarımızın rutin göz kontrollerini aksatmamalarının çok önemli olduğunu belirten doktorlarımız erken teşhis ve tedavinin önemini bir kez daha vurguladılar.
PAÜ Hastanesi Göz Hastalıkları bölümüne başvuran Alaeddin Uçar başarılı bir ameliyatla göz sağlığına kavuştu.

Göz Hastalıkları polikliniğinde yapılan muayeneler sonucunda, hastamızın yıllar önce ameliyat olduğu sağ gözünde göz içi lens olmadığı, iris kısımda hasar bulunduğu ve görme seviyesinin ışığı algılama düzeyinde olduğu görüldü. Hastamıza tarafımızca ameliyat planlandı. PAÜ Hastanesi Göz Hastalıkları AD. Öğretim Üyesi Profesör Dr. Ebru Nevin Çetin, baş asistanlarımızdan Dr.Tunahan Akyol ve Dr. Hasan Samed Akkaya’dan oluşan ekip tarafından hastamıza göz içi mercek takılması (skleral fiksasyon ile iol implantasyonu+iridoplasti) cerrahisi uygulandı. Hastamızın 3. ay kontrollerinde düzeltilmiş refraksiyon değerleri ile görme düzeyinin yüzde yüz seviyesine çıktığı görüldü. Sonuçtan çok memnun olan hastamızın sol gözüne de yine aynı ekip tarafından başarılı bir şekilde katarakt cerrahisi yapıldı.

Hastanemiz Göz Hastalıkları Anabilim Dalında tüm cerrahi işlemler başarılı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Tüm hastalarımızın rutin göz kontrollerini aksatmamalarının çok önemli olduğunu belirten doktorlarımız erken teşhis ve tedavinin önemini bir kez daha vurguladılar.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.