Polis cinayet zanlısı çifti yakaladı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2021 - 13:25, Güncelleme: 24.04.2021 - 13:25
 

Polis cinayet zanlısı çifti yakaladı

Denizli’de işlenen cinayetin zanlısı çift Muğla'nın Ortaca ilçesinde polis ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri Denizli’de işlenen bir cinayetin zanlılarının Ortaca’da olduğunu tespit etti. Çalışma başlatan ekipler, 2011 yılında Denizli’nin Çameli ilçesi Ericek Mahallesinde Ünal Yılmaz isimli şahsın öldürülmesi olayı ile ilgili aranan ve ‘kasten öldürme suçundan’ haklarında 15’er yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ö.A (43) ve eşi H.A’yı (40) yakaladı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından Ortaca Adliyesine sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan zanlılar Seydikemer Eşen Kapalı Cezaevine gönderildi.
Denizli’de işlenen cinayetin zanlısı çift Muğla'nın Ortaca ilçesinde polis ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri Denizli’de işlenen bir cinayetin zanlılarının Ortaca’da olduğunu tespit etti. Çalışma başlatan ekipler, 2011 yılında Denizli’nin Çameli ilçesi Ericek Mahallesinde Ünal Yılmaz isimli şahsın öldürülmesi olayı ile ilgili aranan ve ‘kasten öldürme suçundan’ haklarında 15’er yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ö.A (43) ve eşi H.A’yı (40) yakaladı.

Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından Ortaca Adliyesine sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan zanlılar Seydikemer Eşen Kapalı Cezaevine gönderildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.