Promotürk Derneği Dev Fuar Öncesi Denizlili İş İnsanları İle Buluştu

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 12.06.2022 - 09:51, Güncelleme: 12.06.2022 - 09:51
 

Promotürk Derneği Dev Fuar Öncesi Denizlili İş İnsanları İle Buluştu

Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği PROMOTÜRK, Türkiye Buluşmaları kapsamında üyeleriyle bu kez tekstilin merkezi Denizli’de bir araya geldi.

Sektör temsilcileri ile Denizlili iş dünyası temsilcilerinin yoğun katılım gösterdiği tanıtım toplantısında 28 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında yapılacak Promosyon Show Fuarı başta olmak üzere planlanan çalışmalar katılımcılarla paylaşıldı.  PROMOTÜRK Başkanı Mehmet Yücetürk, Eylül ayında yapılacak PROMOSYON SHOW fuarı başta olmak üzere planlanan çalışmaları üyeleriyle paylaştı. Türkiye’deki dernek üyeleriyle güçlü bir bağ kurduklarını belirten PROMOTÜRK Derneği Başkanı Mehmet Yücetürk; “Kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra STK ve özel sektör temsilcileri ile iş birlikteliğimizi pekiştiriyoruz. 28 yıldır faaliyette olan derneğimizin çatısı altında birçok ihracatı arttırıcı çalışmalar yapmaktayız. Sektördeki fuar organizasyonlarını çok önemiyoruz. Artık promosyon hayatımızın bir parçası oldu. Promosyona doğru kanalla, doğru emtialarla ulaşmak çok önemli. 28 Eylül - 01 Ekim 2022 tarihleri arasında yapacağımız PROMOSYON SHOW fuarımız sektörümüze ve ülke ekonomimize büyük katkı sağlayacaktır. Bugün baktığımızda Amerika’nın yıllık promosyon sektörü hacmi 25 milyar dolar, Avrupa’nın 20 milyar Euro, Türkiye’nin ihracat hedefi ise 500 milyon dolardır. Bugün de Denizli’deki tekstil ihracatçılarını kendi sektörümüze ve fuarımıza kazandırmak. Promosyon ve hediyelik eşya sektörüne dair her türlü teknolojik yenilikleri, ürün ve fırsatları yurt içi tüketicilerimizin yanı sıra uluslararası alıcılar ile araya getirmek istiyoruz. Ürün tedariki noktasında ülkemiz; lokasyon, kalite ve hız anlamında büyük avantaja sahip. Amacımız ülke ekonomimize en iyi katkısı sağlamak” dedi.
Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği PROMOTÜRK, Türkiye Buluşmaları kapsamında üyeleriyle bu kez tekstilin merkezi Denizli’de bir araya geldi.

Sektör temsilcileri ile Denizlili iş dünyası temsilcilerinin yoğun katılım gösterdiği tanıtım toplantısında 28 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında yapılacak Promosyon Show Fuarı başta olmak üzere planlanan çalışmalar katılımcılarla paylaşıldı. 

PROMOTÜRK Başkanı Mehmet Yücetürk, Eylül ayında yapılacak PROMOSYON SHOW fuarı başta olmak üzere planlanan çalışmaları üyeleriyle paylaştı.

Türkiye’deki dernek üyeleriyle güçlü bir bağ kurduklarını belirten PROMOTÜRK Derneği Başkanı Mehmet Yücetürk; “Kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra STK ve özel sektör temsilcileri ile iş birlikteliğimizi pekiştiriyoruz. 28 yıldır faaliyette olan derneğimizin çatısı altında birçok ihracatı arttırıcı çalışmalar yapmaktayız. Sektördeki fuar organizasyonlarını çok önemiyoruz. Artık promosyon hayatımızın bir parçası oldu. Promosyona doğru kanalla, doğru emtialarla ulaşmak çok önemli. 28 Eylül - 01 Ekim 2022 tarihleri arasında yapacağımız PROMOSYON SHOW fuarımız sektörümüze ve ülke ekonomimize büyük katkı sağlayacaktır. Bugün baktığımızda Amerika’nın yıllık promosyon sektörü hacmi 25 milyar dolar, Avrupa’nın 20 milyar Euro, Türkiye’nin ihracat hedefi ise 500 milyon dolardır. Bugün de Denizli’deki tekstil ihracatçılarını kendi sektörümüze ve fuarımıza kazandırmak. Promosyon ve hediyelik eşya sektörüne dair her türlü teknolojik yenilikleri, ürün ve fırsatları yurt içi tüketicilerimizin yanı sıra uluslararası alıcılar ile araya getirmek istiyoruz. Ürün tedariki noktasında ülkemiz; lokasyon, kalite ve hız anlamında büyük avantaja sahip. Amacımız ülke ekonomimize en iyi katkısı sağlamak” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.