Psikoloji Bölümü’nün Akademisyenleri ilk Öğrencileri ile Tanışma Toplantısında Bir Araya Geldi

EĞİTİM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.09.2021 - 13:01, Güncelleme: 30.09.2021 - 13:01
 

Psikoloji Bölümü’nün Akademisyenleri ilk Öğrencileri ile Tanışma Toplantısında Bir Araya Geldi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü öğretim üyeleri ve elemanları 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı’nda eğitim görmeye başlayan ilk öğrencileri ile tanışma çayı etkinliğinde bir araya geldi.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı tarafından Fen-Edebiyat Fakültesi A Blok bahçesinde düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcısı ve Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kısaç ile Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Halil Özyiğit başta olmak üzere PAÜ Psikoloji Bölümü öğretim üyeleri ve öğretim elemanları ile Fen Edebiyat Fakültesi akademisyenleri, PAÜ Psikoloji Bölümü’nün ilk öğrencileri katıldı. Rektör Yardımcısı ve Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kısaç gerçekleştirilen etkinlikle ilgili şunları kaydetti: “Fen Edebiyat Fakültemizin Dekanlığı tarafından düzenlenen tanışma çayı etkinliğimiz ile Pamukkale Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nün ilk öğrencileri ile birebir iletişim kurmayı ve tanışmayı amaçladık. Düzenlenen etkinliğimizi gelenekselleştirmeyi, her eğitim-öğretim yılının başında bölüme kabul edilen tüm öğrencilerimizle bir araya gelmeyi planlıyoruz. Bu etkinliğimizin tüm fakültelerimize tüm bölümlerimize örnek olmasını temenni ediyorum. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm hocalarımıza ve idari personelimize teşekkürlerimi sunuyorum. Etkinliğe katılım gösteren tüm öğrencilerimize ise akademik eğitimlerinde başarılar diliyorum.”
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü öğretim üyeleri ve elemanları 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı’nda eğitim görmeye başlayan ilk öğrencileri ile tanışma çayı etkinliğinde bir araya geldi.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı tarafından Fen-Edebiyat Fakültesi A Blok bahçesinde düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcısı ve Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kısaç ile Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Halil Özyiğit başta olmak üzere PAÜ Psikoloji Bölümü öğretim üyeleri ve öğretim elemanları ile Fen Edebiyat Fakültesi akademisyenleri, PAÜ Psikoloji Bölümü’nün ilk öğrencileri katıldı.

Rektör Yardımcısı ve Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kısaç gerçekleştirilen etkinlikle ilgili şunları kaydetti: “Fen Edebiyat Fakültemizin Dekanlığı tarafından düzenlenen tanışma çayı etkinliğimiz ile Pamukkale Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nün ilk öğrencileri ile birebir iletişim kurmayı ve tanışmayı amaçladık. Düzenlenen etkinliğimizi gelenekselleştirmeyi, her eğitim-öğretim yılının başında bölüme kabul edilen tüm öğrencilerimizle bir araya gelmeyi planlıyoruz. Bu etkinliğimizin tüm fakültelerimize tüm bölümlerimize örnek olmasını temenni ediyorum. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm hocalarımıza ve idari personelimize teşekkürlerimi sunuyorum. Etkinliğe katılım gösteren tüm öğrencilerimize ise akademik eğitimlerinde başarılar diliyorum.”

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.