Ramazanoğlu müjdeyi verdi ‘’huzurevi hizmete hazır’’

GÜNDEM 03.01.2017 - 13:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ramazanoğlu müjdeyi verdi ‘’huzurevi hizmete hazır’’

Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu Denizli'nin Çal ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Çal'da AK Parti teşkilatı, Çal Belediyesi ve Devlet hastanesini ziyaret eden Sema Ramazanoğlu Çal'a Huzurevi müjdesini verdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, yeni yılın ilk günlerini Denizli’de geçirdi. Dr. Ramazanoğlu, Çal Belediyesi, AK Parti İlçe Teşkilatı, Devlet Hastanesi ve hayırsever Hasan ile Makbule Erdoğan çiftini ziyaret etti, pazaryeri esnafıyla sohbet etti.   MÜJDEYİ VERDİ Dr. Ramazanoğlu, Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı ziyaretinde kendisine hediye edilen Çal Garası üzümünden üretilmiş pekmezi kabul ederken, huzurevi müjdesi verdi.  Dr. Ramazanoğlu, Çal’da hayırsever vatandaşlar Hasan ve Makbule Erdoğan’ın yaptırıp Çal Belediyesi’ne bağışladığı  huzurevinin,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne tahsisinin sağlandığını belirterek Huzurevinin hizmete hazır olduğu müjdesini verdi.     HUZUREVİMİZ HAZIR Dr. Ramazanoğlu, Huzurevi ile ilgili şunları söyledi: “Sayın Başkanımıza verilmiş bir sözümüz vardı. O sözümüz 2016'ın son günlerinde gerçekleşti. Sayın Başkanım birkaç ay önce Bakanlığımız döneminde de Çal’la ilgili burada bir hayırseverin yaptırdığı bir eserden bahsetti. Kullanılamayan eserdi. Belediye Başkanımızla görüştük. Karşılıklı müzakereleri yaptık.   O müzakereler neticesinde Belediyeye bağışlanmış binanın tahsisini Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğümüze aldık. Çalımızda huzurevimiz hizmete hazır. Artık yaşlılarımız orada ikamet edecek, inşallah ben de ziyaret edip çaylarını içeceğim.”     AKCAN: ÖNEMLİ OLAN ÇAL Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ise, “Bu soğuk günlerde Sayın Bakanımıza sıcaklığı ve samimiyeti ile bizleri ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyoruz” dedi. Akcan, “Siyasi görüşümüz ne olursa olsun, dünya görüşlerimiz ne olursa olsun; en önemli olan konu vatan millet her zaman ortak paydamızdır. Ben de bu konuda Sayın Bakanımın şimdiye kadar göstermiş olduğu gayretleri ve ilçemizle ilgili sarfettiği emekler için çok teşekkür ediyorum, çok güzel girişimlerde bulundu” dedi.     İLÇEDE SEVİNÇLE KARŞILANDI AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Kocagöz de Dr. Ramazanoğlu’na teşekkür ederken, “Uzun zamandır talebimiz olan huzurevini daha önceki dönemde hayırsever Hacı Hasan Erdoğan'ın yatırımı ile bu hale gelmişti. Ama bir türlü bitirememiştik. Bu bitmeyen hizmetin biran önce Çal'a kavuşması için Sayın Bakanımı defalarca rahatsız ettim. Allah razı olsun her seferinde telefonlarımızı güleryüzle açtı. Problemin  çözümünün her aşamasında desteklerini gördüm” dedi.     HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı Ak Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, daha önce bir kız bir de erkek öğrenci yurdu yaptıran ve  huzurevini bağışlayan hayırseverler  Makbule-Hasan Erdoğan çiftinin de evlerini ziyaret ederek, teşekkür etti.  
Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu Denizli'nin Çal ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Çal'da AK Parti teşkilatı, Çal Belediyesi ve Devlet hastanesini ziyaret eden Sema Ramazanoğlu Çal'a Huzurevi müjdesini verdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, yeni yılın ilk günlerini Denizli’de geçirdi. Dr. Ramazanoğlu, Çal Belediyesi, AK Parti İlçe Teşkilatı, Devlet Hastanesi ve hayırsever Hasan ile Makbule Erdoğan çiftini ziyaret etti, pazaryeri esnafıyla sohbet etti.

 

MÜJDEYİ VERDİ

Dr. Ramazanoğlu, Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı ziyaretinde kendisine hediye edilen Çal Garası üzümünden üretilmiş pekmezi kabul ederken, huzurevi müjdesi verdi.  Dr. Ramazanoğlu, Çal’da hayırsever vatandaşlar Hasan ve Makbule Erdoğan’ın yaptırıp Çal Belediyesi’ne bağışladığı  huzurevinin,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne tahsisinin sağlandığını belirterek Huzurevinin hizmete hazır olduğu müjdesini verdi.

 

 

HUZUREVİMİZ HAZIR

Dr. Ramazanoğlu, Huzurevi ile ilgili şunları söyledi:

“Sayın Başkanımıza verilmiş bir sözümüz vardı. O sözümüz 2016'ın son günlerinde gerçekleşti. Sayın Başkanım birkaç ay önce Bakanlığımız döneminde de Çal’la ilgili burada bir hayırseverin yaptırdığı bir eserden bahsetti. Kullanılamayan eserdi. Belediye Başkanımızla görüştük. Karşılıklı müzakereleri yaptık.

 

O müzakereler neticesinde Belediyeye bağışlanmış binanın tahsisini Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğümüze aldık. Çalımızda huzurevimiz hizmete hazır. Artık yaşlılarımız orada ikamet edecek, inşallah ben de ziyaret edip çaylarını içeceğim.”

 

 

AKCAN: ÖNEMLİ OLAN ÇAL

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ise, “Bu soğuk günlerde Sayın Bakanımıza sıcaklığı ve samimiyeti ile bizleri ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyoruz” dedi. Akcan, “Siyasi görüşümüz ne olursa olsun, dünya görüşlerimiz ne olursa olsun; en önemli olan konu vatan millet her zaman ortak paydamızdır. Ben de bu konuda Sayın Bakanımın şimdiye kadar göstermiş olduğu gayretleri ve ilçemizle ilgili sarfettiği emekler için çok teşekkür ediyorum, çok güzel girişimlerde bulundu” dedi.

 

 

İLÇEDE SEVİNÇLE KARŞILANDI

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Kocagöz de Dr. Ramazanoğlu’na teşekkür ederken, “Uzun zamandır talebimiz olan huzurevini daha önceki dönemde hayırsever Hacı Hasan Erdoğan'ın yatırımı ile bu hale gelmişti. Ama bir türlü bitirememiştik. Bu bitmeyen hizmetin biran önce Çal'a kavuşması için Sayın Bakanımı defalarca rahatsız ettim. Allah razı olsun her seferinde telefonlarımızı güleryüzle açtı. Problemin  çözümünün her aşamasında desteklerini gördüm” dedi.

 

 

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR

Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı Ak Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, daha önce bir kız bir de erkek öğrenci yurdu yaptıran ve  huzurevini bağışlayan hayırseverler  Makbule-Hasan Erdoğan çiftinin de evlerini ziyaret ederek, teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.