Recep Niyaz’dan Denizlispor’a veda!

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.05.2021 - 10:31, Güncelleme: 22.05.2021 - 10:31
 

Recep Niyaz’dan Denizlispor’a veda!

Süper Lig’den düşen Denizlispor’da, yaprak dökümü devam ediyor. Denizlispor’da yetişen ve büyük başarılara imza atan Recep Niyaz, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile takımdan ayrılmak zorunda bırakıldığını açıkladı.

Denizlispor, Süper Lig’den düşerken futbolculardan Recep Niyaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Denizlispor’umuzla malesef bugün itibari ile veda etmek zorunda bırakıldım. Birçok sevinci ve üzüntüyü yaşadım, futbol yaşantımda ilk adımı attığım kulübeme ne yazık ki bir vedaya zorunlu kaldığını belirten Niyaz şu ifadelere yer verdi: “Bugün benim için tarif edilmesi çok zor bir gün, 9 yaşında kapısından içeri girdiğim, hayallerimin kapısını araladığım Denizlispor’umuzla maalesef bugün itibari ile veda etmek zorunda bırakıldım. Birçok sevinci ve üzüntüyü yaşadığım, futbol yaşantıma ilk adım attığım kulübüme ne yazık ki böyle bir vedaya zorunlu kaldım. Geçmişte bu forma altında çok zor dönemler yaşadık, bu sıkıntıların hepsinden alnı ak bir şekilde çıktık. 2 yıl önce Süper Lig’den teklifler almama rağmen içimde yarım kalan bir hikayeyi tamamlamak için; doğduğum, büyüdüğüm ve yetiştiğim bu toprakların, en önemlisi kalbimin attığı şehrimin takımına transfer oldum. Büyük bir çaba neticesiyle birçok sıkıntılara rağmen takım arkadaşlarımla beraber büyük fedakarlıklar göstererek uzun yıllar sonra Denizlispor’umuza ait olduğu Süper Lig’e çıkartmayı başardık. İlk sezonumuz verimli geçmese de ligde kalmayı başardık. Ne yazık ki bir önceki sezondan ders alınması gereken hatalar tekrarlanınca kaçınılmaz gerçekleşti ve küme düştük. Bu sebeple en başta tüm Denizli halkından kendi adıma özür diliyorum. Sezon içerisinde birçık kez kulüp içinde sıkıntılara dikkat çekmeye çalıştım. Bu aslında benim görevim değildi ‘doğru’ ama gönül verdiğimiz, hepimizin ortak değeri ve sevdası olan Denizlispor’umuzun göz göre göre küme düşmesine birçok kişi gibi görmezden gelip sessiz kalamazdım. Sanılmasın ki kendi menfaatleri için kulübün menfaatlerini hiçe sayanları ben ve benim gibi Denizlispor’un sevdalıları görmüyor, duymuyor, bilmiyor zannetmesinler! Üzülerek ifade etmek istiyorum ki sezon içerisinde kulüp içinde maddi ve özellikle manevi yaşanan sorunlar sahanın önüne geçti. Buna rağmen yabancı, Türk bütün futbolcu abilerim kardeşlerim ve bütün kulüp personeli elimizden geldiği kadar karakterli mücadelemizi göstermeye çalıştık. Ama ne yazık ki bu sadece bizim mücadelemizle yeterli olmadı. Herkes de biliyor ki bu şehir ve bu takım benim için ayrı bir yere sahip. İnşallah Denizlispor’umuz en kısa sürede bütün bu sıkıntıları atlatıp ait olduğu Süper Lig’e döner ve orada kalıcı olup büyük başarılara imza atar. Ne yazık ki şimdi ayrılık vakti, bu forma altında döktüğüm bütün terler, emekler ve hakkım gerçek Denizlisporlu ve Denizlispor sevdalılarına sonuna kadar haleldir. Sizler de haklarınızı helal edin.. Saygı ve sevgilerimle…
Süper Lig’den düşen Denizlispor’da, yaprak dökümü devam ediyor. Denizlispor’da yetişen ve büyük başarılara imza atan Recep Niyaz, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile takımdan ayrılmak zorunda bırakıldığını açıkladı.

Denizlispor, Süper Lig’den düşerken futbolculardan Recep Niyaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Denizlispor’umuzla malesef bugün itibari ile veda etmek zorunda bırakıldım. Birçok sevinci ve üzüntüyü yaşadım, futbol yaşantımda ilk adımı attığım kulübeme ne yazık ki bir vedaya zorunlu kaldığını belirten Niyaz şu ifadelere yer verdi:

“Bugün benim için tarif edilmesi çok zor bir gün, 9 yaşında kapısından içeri girdiğim, hayallerimin kapısını araladığım Denizlispor’umuzla maalesef bugün itibari ile veda etmek zorunda bırakıldım. Birçok sevinci ve üzüntüyü yaşadığım, futbol yaşantıma ilk adım attığım kulübüme ne yazık ki böyle bir vedaya zorunlu kaldım. Geçmişte bu forma altında çok zor dönemler yaşadık, bu sıkıntıların hepsinden alnı ak bir şekilde çıktık. 2 yıl önce Süper Lig’den teklifler almama rağmen içimde yarım kalan bir hikayeyi tamamlamak için; doğduğum, büyüdüğüm ve yetiştiğim bu toprakların, en önemlisi kalbimin attığı şehrimin takımına transfer oldum. Büyük bir çaba neticesiyle birçok sıkıntılara rağmen takım arkadaşlarımla beraber büyük fedakarlıklar göstererek uzun yıllar sonra Denizlispor’umuza ait olduğu Süper Lig’e çıkartmayı başardık. İlk sezonumuz verimli geçmese de ligde kalmayı başardık. Ne yazık ki bir önceki sezondan ders alınması gereken hatalar tekrarlanınca kaçınılmaz gerçekleşti ve küme düştük. Bu sebeple en başta tüm Denizli halkından kendi adıma özür diliyorum. Sezon içerisinde birçık kez kulüp içinde sıkıntılara dikkat çekmeye çalıştım. Bu aslında benim görevim değildi ‘doğru’ ama gönül verdiğimiz, hepimizin ortak değeri ve sevdası olan Denizlispor’umuzun göz göre göre küme düşmesine birçok kişi gibi görmezden gelip sessiz kalamazdım. Sanılmasın ki kendi menfaatleri için kulübün menfaatlerini hiçe sayanları ben ve benim gibi Denizlispor’un sevdalıları görmüyor, duymuyor, bilmiyor zannetmesinler! Üzülerek ifade etmek istiyorum ki sezon içerisinde kulüp içinde maddi ve özellikle manevi yaşanan sorunlar sahanın önüne geçti. Buna rağmen yabancı, Türk bütün futbolcu abilerim kardeşlerim ve bütün kulüp personeli elimizden geldiği kadar karakterli mücadelemizi göstermeye çalıştık. Ama ne yazık ki bu sadece bizim mücadelemizle yeterli olmadı. Herkes de biliyor ki bu şehir ve bu takım benim için ayrı bir yere sahip. İnşallah Denizlispor’umuz en kısa sürede bütün bu sıkıntıları atlatıp ait olduğu Süper Lig’e döner ve orada kalıcı olup büyük başarılara imza atar. Ne yazık ki şimdi ayrılık vakti, bu forma altında döktüğüm bütün terler, emekler ve hakkım gerçek Denizlisporlu ve Denizlispor sevdalılarına sonuna kadar haleldir. Sizler de haklarınızı helal edin.. Saygı ve sevgilerimle…

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.