Rektör Kutluhan, 4. Kitap Fuarı’nda Dijital Kütüphaneyi Deneyimledi

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 09.10.2021 - 14:19, Güncelleme: 09.10.2021 - 14:19
 

Rektör Kutluhan, 4. Kitap Fuarı’nda Dijital Kütüphaneyi Deneyimledi

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Kitap Fuarı’nın açılışına katılan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan stantları gezerek yazarlarla sohbet etti, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geliştirdiği ve içinde 25 bin dijital yayımın yer aldığı mobil uygulamayı deneyimledi.

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 4’üncüsünü düzenlendiği Kitap Fuarı’nın açılışına katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen açılış törenine; AK Parti Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Merkezefendi Kaymakamı Âdem Uslu, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, İl Müftüsü Mehmet Âşık, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör yazarlar, öğrenciler ile davetliler katıldı. Törende yaptığı konuşmasında düzenli kitap okumanın bir alışkanlık haline getirilmesinin önemine değinen Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, fuarın hayırlı olması temennisinde bulundu. Rektör Kutluhan: “Üniversitemizin tüm öğrencilerine de Denizli Dijital Kütüphane mobil uygulamasından faydalanmalarını tavsiye ediyorum.” Protokol üyelerinin sembolik kurdele kesimi ile açılışı gerçekleştirilen fuarda stantları gezen ve yazarlar ile bir süre sohbet eden Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, ayrıca Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Denizli’de ikamet eden vatandaşlar için geliştirdiği “Denizli Dijital Kütüphane” isimli mobil uygulamasını deneyimledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı’dan mobil uygulama ve yayımlar hakkında bilgi alan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, böyle bir dijital kütüphanenin Denizlililer ile buluşturulmasında, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan olmak üzere, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan sözlerine şöyle devam etti: “Dijital teknolojilerdeki gelişim ile birlikte bilgiye erişim çok daha kolay hale gelmiş; cep telefonlarımız ve tabletlerimiz vasıtası ile gazetelerimiz, kitaplarımız ve diğer tüm basılı yayınlarımız dijital platformlarda, istediğimiz her an ve her yerde bizler için ulaşılabilir olmuştur. İçerisinde farklı yazarların, farklı alanlarda yayımlarının yer aldığı her beğeniye hitap eden yaklaşık 25 bin eserin sadece bizlere mobil cihazımız kadar uzaklıkta olması beni oldukça mutlu etmiştir. Üniversitemizin tüm öğrencilerine de Denizli Dijital Kütüphane mobil uygulamasından faydalanmalarını tavsiye ediyorum.”
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Kitap Fuarı’nın açılışına katılan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan stantları gezerek yazarlarla sohbet etti, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geliştirdiği ve içinde 25 bin dijital yayımın yer aldığı mobil uygulamayı deneyimledi.

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 4’üncüsünü düzenlendiği Kitap Fuarı’nın açılışına katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen açılış törenine; AK Parti Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Merkezefendi Kaymakamı Âdem Uslu, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, İl Müftüsü Mehmet Âşık, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör yazarlar, öğrenciler ile davetliler katıldı.

Törende yaptığı konuşmasında düzenli kitap okumanın bir alışkanlık haline getirilmesinin önemine değinen Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, fuarın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Rektör Kutluhan: “Üniversitemizin tüm öğrencilerine de Denizli Dijital Kütüphane mobil uygulamasından faydalanmalarını tavsiye ediyorum.”

Protokol üyelerinin sembolik kurdele kesimi ile açılışı gerçekleştirilen fuarda stantları gezen ve yazarlar ile bir süre sohbet eden Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, ayrıca Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Denizli’de ikamet eden vatandaşlar için geliştirdiği “Denizli Dijital Kütüphane” isimli mobil uygulamasını deneyimledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı’dan mobil uygulama ve yayımlar hakkında bilgi alan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, böyle bir dijital kütüphanenin Denizlililer ile buluşturulmasında, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan olmak üzere, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan sözlerine şöyle devam etti: “Dijital teknolojilerdeki gelişim ile birlikte bilgiye erişim çok daha kolay hale gelmiş; cep telefonlarımız ve tabletlerimiz vasıtası ile gazetelerimiz, kitaplarımız ve diğer tüm basılı yayınlarımız dijital platformlarda, istediğimiz her an ve her yerde bizler için ulaşılabilir olmuştur. İçerisinde farklı yazarların, farklı alanlarda yayımlarının yer aldığı her beğeniye hitap eden yaklaşık 25 bin eserin sadece bizlere mobil cihazımız kadar uzaklıkta olması beni oldukça mutlu etmiştir. Üniversitemizin tüm öğrencilerine de Denizli Dijital Kütüphane mobil uygulamasından faydalanmalarını tavsiye ediyorum.”

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.