Rektör Kutluhan’dan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.04.2021 - 21:56, Güncelleme: 22.04.2021 - 21:56
 

Rektör Kutluhan’dan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin açılışının 101. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Rektör Kutluhan mesajında; “Millet iradesinin timsali olan gazi meclisimizin açılışının 101. yıl dönümünde, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu hep birlikte yaşıyor; şanlı tarihimiz ile bu güzel toprakları bizlere vatan olarak miras bırakan ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyoruz” ifadelerine yer verdi.   “23 Nisan Yeni Bir Devletin de İlk Adımıdır”                “TBMM’nin açılması; aziz Milletimiz için, kurtuluş mücadelemizin mihenk taşı, egemenliğin kayıtsız şartsız milletimizin kendisinde olduğu yeni bir devletin ise ilk adımıdır. Nice şanlı zaferler kazanmış olan kahraman ecdadımızın, cennet vatanımızın her karış toprağında, istiklal uğruna verdiği kutlu mücadelesinin ardından açılan Gazi Meclisimiz, geçmişten günümüze hür yaşayan milletimizin, ebediyete kadar hür yaşayacağını tüm dünyaya ilan etmiştir.   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı; coşkumuzu, gururumuzu ve sevincimizi tüm dünya çocukları ile paylaştığımız; tüm dünya ile dostluk, kardeşlik, barış mesajlarını dile getirdiğimiz milletlerarası etkileşimi yeni nesiller üzerinden güçlendiren bir bayramdır. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yarınlarımızın umudu, güçlü Türkiye hedefimizin mimarı olacak çocuklarımıza olan inancını her fırsatta ifade etmiş, tüm dünyada barış, kardeşlik, dostluk ve hoşgörü duygularının tüm dünya çocuklarının el ele vermesi ile mümkün olabileceğine inanmıştır. Öyle ki bu günün çocuklarımıza armağan edilmesi, Türkiye’nin geleceği olan çocuklarına ve gençlerine dair güvenini, umudunu göstermiştir.   “Pamukkale Üniversitesi Güçlü Türkiye Hedefiyle Sorumluluğunun Bilincinde” Güçlü Türkiye hedefiyle bilimde, teknolojide, sanatta, sporda ve hayatın her alanında araştıran, düşünen, düşündüğünü doğru ifade edebilen, çalışkan, yeniliğe açık, demokrasi ve insan hak ve özgürlüklerine saygılı, vatanını ve milletini seven genç nesilleri yetiştirmek adına başta biz üniversiteler olmak üzere toplumumuzun tüm kesimlerine önemli görevler düşmektedir. Pamukkale Üniversitesi olarak bizler, tüm bu sorumluluklarımızın bilincinde olmanın yanı sıra şanlı tarihimizden aldığımız güç ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Temennimiz, tüm dünya çocuklarının gelecekte, bugünden çok daha fazla barış, dostluk ve hoşgörünün hâkim olduğu bir dünyada yaşamalarıdır.   Bu duygu ve düşüncüler ile Millet iradesinin timsali olan gazi meclisimizin açılışının 101. yıl dönümünde, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en kalbi duygularla kutluyor; başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu güzel toprakları bizlere vatan olarak miras bırakan ecdadımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Selam ve Saygılarımla”
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin açılışının 101. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Rektör Kutluhan mesajında; “Millet iradesinin timsali olan gazi meclisimizin açılışının 101. yıl dönümünde, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu hep birlikte yaşıyor; şanlı tarihimiz ile bu güzel toprakları bizlere vatan olarak miras bırakan ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

23 Nisan Yeni Bir Devletin de İlk Adımıdır”               

“TBMM’nin açılması; aziz Milletimiz için, kurtuluş mücadelemizin mihenk taşı, egemenliğin kayıtsız şartsız milletimizin kendisinde olduğu yeni bir devletin ise ilk adımıdır. Nice şanlı zaferler kazanmış olan kahraman ecdadımızın, cennet vatanımızın her karış toprağında, istiklal uğruna verdiği kutlu mücadelesinin ardından açılan Gazi Meclisimiz, geçmişten günümüze hür yaşayan milletimizin, ebediyete kadar hür yaşayacağını tüm dünyaya ilan etmiştir.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı; coşkumuzu, gururumuzu ve sevincimizi tüm dünya çocukları ile paylaştığımız; tüm dünya ile dostluk, kardeşlik, barış mesajlarını dile getirdiğimiz milletlerarası etkileşimi yeni nesiller üzerinden güçlendiren bir bayramdır. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yarınlarımızın umudu, güçlü Türkiye hedefimizin mimarı olacak çocuklarımıza olan inancını her fırsatta ifade etmiş, tüm dünyada barış, kardeşlik, dostluk ve hoşgörü duygularının tüm dünya çocuklarının el ele vermesi ile mümkün olabileceğine inanmıştır. Öyle ki bu günün çocuklarımıza armağan edilmesi, Türkiye’nin geleceği olan çocuklarına ve gençlerine dair güvenini, umudunu göstermiştir.

 

Pamukkale Üniversitesi Güçlü Türkiye Hedefiyle Sorumluluğunun Bilincinde”

Güçlü Türkiye hedefiyle bilimde, teknolojide, sanatta, sporda ve hayatın her alanında araştıran, düşünen, düşündüğünü doğru ifade edebilen, çalışkan, yeniliğe açık, demokrasi ve insan hak ve özgürlüklerine saygılı, vatanını ve milletini seven genç nesilleri yetiştirmek adına başta biz üniversiteler olmak üzere toplumumuzun tüm kesimlerine önemli görevler düşmektedir. Pamukkale Üniversitesi olarak bizler, tüm bu sorumluluklarımızın bilincinde olmanın yanı sıra şanlı tarihimizden aldığımız güç ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Temennimiz, tüm dünya çocuklarının gelecekte, bugünden çok daha fazla barış, dostluk ve hoşgörünün hâkim olduğu bir dünyada yaşamalarıdır.

 

Bu duygu ve düşüncüler ile Millet iradesinin timsali olan gazi meclisimizin açılışının 101. yıl dönümünde, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en kalbi duygularla kutluyor; başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu güzel toprakları bizlere vatan olarak miras bırakan ecdadımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Selam ve Saygılarımla”

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.