Sarayköy’de spor ile gençlerin yetenekleri keşfedilecek

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 29.06.2021 - 15:41, Güncelleme: 29.06.2021 - 15:50
 

Sarayköy’de spor ile gençlerin yetenekleri keşfedilecek

Sarayköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından “GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları” düzenlenen törenle başladı. Farklı branştan spor kurslarının açılacağı Spor Okulunda gençlerin yetenekleri keşfedilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde düzenlenen GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları’nın Sarayköy’de de startı verildi. Güreş, karate, cimnastik, voleybol, basketbol, masa tenisi ve tenis ile şimdiden 180 gencin yeteneklerini ortaya çıkarmak için spor eğitimleri başladı. Sarayköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları açılış töreni düzenlendi. Törene Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili Mehmet Hanifi Esmer, antrenörler, sporcular ve veliler katıldı. “AMACIMIZ NESİLLERİ MİLLİ TAKIMLARA VE OLİMPİYATLARA SPORCU OLARAK HAZIRLAMAK” Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı. Törenin açılış konuşmasını yapan Müdür Vekili Esmer, “ Bakanlığımızın amacı sağlıklı nesiller yetiştirmek Milli Takımlar ve Olimpiyatlara sporcu hazırlamak her türlü bağımlılık ve obeziteyle mücadele etmektir. Bu kapsamda her yaştan bireye ulaşmak için sürdürdüğü projeler ilçemizde de hayata geçirilmiştir. Bu projeler Sokaklar Bizim 3x3 Basketbol, Evinin Sultanları Voleybol, Koşabiliyorken Koş ve Engelli vatandaşlarımıza yönelik yapılan Mutlu Çarşamba projeleridir. İlçemizde her yıl olduğu gibi bu yılda birçok branşta spor kursları açılacak olup göreve geldiği günden itibaren ilçemizde spor faaliyetlerinin hızla ivmelenmesini sağlayan her türlü spor etkinliğine desteğini ve ilgisini esirgemeyen Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş’a şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Kendisinin destekleriyle ilçemizde spor faaliyetlerinin çeşitlenerek devam edeceğine inanıyorum” dedi. “EN DOĞRU KAZANIM SPORDUR” Ardından konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olacaklarını belirterek, “ Spor yapan gençler kötü alışkanlıklardan ve felaketlerden uzak durur. Gençlerimizin özellikle fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayan, yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan spor her zaman doğru bir kazanımdır. Bizler gençlerimizin spor faaliyetlerini doğru alanlarda hayata geçirmeleri için yeni tesisler oluşturmaya devam edeceğiz. Ki yakın zamanda Gençlik Merkezimiz ve kapalı yüzme havuzumuzun yapımı için çalışmalar başlayacak.  Sarayköy Kaymakamlığımız, İlçe Halk Eğitim Merkezimiz ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz ile ortak hareket ederek ilçemizde spor ve sporcu farkı yaratacağız. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcularımıza destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Sarayköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından “GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları” düzenlenen törenle başladı. Farklı branştan spor kurslarının açılacağı Spor Okulunda gençlerin yetenekleri keşfedilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde düzenlenen GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları’nın Sarayköy’de de startı verildi. Güreş, karate, cimnastik, voleybol, basketbol, masa tenisi ve tenis ile şimdiden 180 gencin yeteneklerini ortaya çıkarmak için spor eğitimleri başladı.

Sarayköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları açılış töreni düzenlendi. Törene Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili Mehmet Hanifi Esmer, antrenörler, sporcular ve veliler katıldı.

“AMACIMIZ NESİLLERİ MİLLİ TAKIMLARA VE OLİMPİYATLARA SPORCU OLARAK HAZIRLAMAK”


Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı. Törenin açılış konuşmasını yapan Müdür Vekili Esmer, “ Bakanlığımızın amacı sağlıklı nesiller yetiştirmek Milli Takımlar ve Olimpiyatlara sporcu hazırlamak her türlü bağımlılık ve obeziteyle mücadele etmektir. Bu kapsamda her yaştan bireye ulaşmak için sürdürdüğü projeler ilçemizde de hayata geçirilmiştir. Bu projeler Sokaklar Bizim 3x3 Basketbol, Evinin Sultanları Voleybol, Koşabiliyorken Koş ve Engelli vatandaşlarımıza yönelik yapılan Mutlu Çarşamba projeleridir. İlçemizde her yıl olduğu gibi bu yılda birçok branşta spor kursları açılacak olup göreve geldiği günden itibaren ilçemizde spor faaliyetlerinin hızla ivmelenmesini sağlayan her türlü spor etkinliğine desteğini ve ilgisini esirgemeyen Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş’a şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Kendisinin destekleriyle ilçemizde spor faaliyetlerinin çeşitlenerek devam edeceğine inanıyorum” dedi.

“EN DOĞRU KAZANIM SPORDUR”


Ardından konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olacaklarını belirterek, “ Spor yapan gençler kötü alışkanlıklardan ve felaketlerden uzak durur. Gençlerimizin özellikle fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayan, yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan spor her zaman doğru bir kazanımdır. Bizler gençlerimizin spor faaliyetlerini doğru alanlarda hayata geçirmeleri için yeni tesisler oluşturmaya devam edeceğiz. Ki yakın zamanda Gençlik Merkezimiz ve kapalı yüzme havuzumuzun yapımı için çalışmalar başlayacak.  Sarayköy Kaymakamlığımız, İlçe Halk Eğitim Merkezimiz ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz ile ortak hareket ederek ilçemizde spor ve sporcu farkı yaratacağız. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcularımıza destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.