Sarayköy'de tiyatro şöleni

SANAT (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 18.02.2022 - 09:48, Güncelleme: 18.02.2022 - 09:48
 

Sarayköy'de tiyatro şöleni

Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü tarafından sahnelenen piyes büyük ilgi gördü. Yüzlerce kişinin katıldığı tiyatro oyununda Başkan Özbaş, "Sarayköyümüz, kültür sanat etkinlikleri ile ön planda olmaya devam edecek" dedi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş'ın kültür, sanat projelerinden Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü, ilçedeki gençleri tiyatro sanatına teşvik etmek, yaratıcılıklarını ve sanat alanında üreticiliklerini arttırmak amacıyla kuruldu. İlçedeki gençlerden oluşan Tiyatro Kulübü 2022 yılının ilk oyununu sahneledi. , Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi tiyatro salonunda eğitmen Hakkı Karaca'nın yönetmenliğinde sahnelenen "Bu Ne Dünya Kardeşim" isimli komedi oyununa Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve yüzlerce vatandaş katıldı. Büyük ilgi gören tiyatro oyunu izleyenlerini kahkahaya boğdu. Oyunun sonunda başarılı performans sergileyen Tiyatro Kulübü öğrencileri ayakta alkışlandı. Öğrencileri tebrik eden Belediye Başkanı Özbaş, "İlçemiz yaptığımız yatırımlarla birlikte kültürel anlamda daha da üst seviyelere yükseldi. Bugün burada Sarayköyümüzün gençleri sahne alarak çok güzel bir oyun sergiledi. Sahnedeki performanslarıyla göğsümüzü kabarttı. Siz değerli hemşehrilerimizin yoğun ilgi göstererek salonumuzu doldurması ile şölen havasında bir gece yaşadık. Sanat alanında verdiğimiz desteklerin karşılığının bu denli güzel etkinliklerle hemşehrilerimize yansıması bizi ayrıca mutlu ediyor. Sarayköyümüz, kültür sanat etkinlikleri ile ön planda olmaya devam edecek. Bizler gençlerimize, eğitime, bilime ve sanata desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Boş vakitlerinde özveriyle çalışmalar yaparak bu oyunu hazırlayan gençlerimizi ne kadar alkışlasak azdır. Hepsini canı gönülden kutluyorum. Bugün buraya gelerek oyunun kapalı gişe oynanmasına vesile olan kıymetli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.
Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü tarafından sahnelenen piyes büyük ilgi gördü. Yüzlerce kişinin katıldığı tiyatro oyununda Başkan Özbaş, "Sarayköyümüz, kültür sanat etkinlikleri ile ön planda olmaya devam edecek" dedi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş'ın kültür, sanat projelerinden Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü, ilçedeki gençleri tiyatro sanatına teşvik etmek, yaratıcılıklarını ve sanat alanında üreticiliklerini arttırmak amacıyla kuruldu. İlçedeki gençlerden oluşan Tiyatro Kulübü 2022 yılının ilk oyununu sahneledi.

Sarayköy'de tiyatro şöleni,

Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi tiyatro salonunda eğitmen Hakkı Karaca'nın yönetmenliğinde sahnelenen "Bu Ne Dünya Kardeşim" isimli komedi oyununa Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Büyük ilgi gören tiyatro oyunu izleyenlerini kahkahaya boğdu. Oyunun sonunda başarılı performans sergileyen Tiyatro Kulübü öğrencileri ayakta alkışlandı.

Sarayköy'de tiyatro şöleni

Öğrencileri tebrik eden Belediye Başkanı Özbaş, "İlçemiz yaptığımız yatırımlarla birlikte kültürel anlamda daha da üst seviyelere yükseldi. Bugün burada Sarayköyümüzün gençleri sahne alarak çok güzel bir oyun sergiledi. Sahnedeki performanslarıyla göğsümüzü kabarttı. Siz değerli hemşehrilerimizin yoğun ilgi göstererek salonumuzu doldurması ile şölen havasında bir gece yaşadık. Sanat alanında verdiğimiz desteklerin karşılığının bu denli güzel etkinliklerle hemşehrilerimize yansıması bizi ayrıca mutlu ediyor. Sarayköyümüz, kültür sanat etkinlikleri ile ön planda olmaya devam edecek. Bizler gençlerimize, eğitime, bilime ve sanata desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Boş vakitlerinde özveriyle çalışmalar yaparak bu oyunu hazırlayan gençlerimizi ne kadar alkışlasak azdır. Hepsini canı gönülden kutluyorum. Bugün buraya gelerek oyunun kapalı gişe oynanmasına vesile olan kıymetli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Sarayköy'de tiyatro şöleni

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.