Satrançta Şampiyonlar Belli Oldu

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.05.2022 - 11:36, Güncelleme: 30.05.2022 - 11:36
 

Satrançta Şampiyonlar Belli Oldu

24-29 Mayıs tarihlerinde Denizli’de gerçekleşen Satranç Gençler Türkiye Şampiyonasında son tur dün yapıldı. Şampiyonada birinciliği Alparslan Işık elde ederken ikinci Umut Erdem Gündüz, üçüncü ise Bora Çilek oldu. İşte ayrıntılar...

Türkiye Satranç Federasyonu organizasyonuyla Merkezefendi Belediyesi sponsorluğunda altı gün süren Satranç Gençler Türkiye Şampiyonası dün yapılan ödül töreni ile son buldu. 2009-2002 yılları doğumlu sporcular ile ELO puanına sahip 2015-2010 yılları doğumlu sporcuların katıldığı Gençler Türkiye Şampiyonasında 103 sporcu yarıştı. ŞAMPİYON FM ALPASLAN IŞIK OLDU Uzun ve çekişmeli geçen maçlar sonunda şampiyonada birinciliği FM Alparslan Işık elde ederken ikinci FM Umut Erdem Gündüz, üçüncü ise CM Bora Çilek oldu. Kadınlar kategorisinde ise birinciliği Haticesu Koyuncu, ikinciliği Fatma Nur Çenger, üçüncülüğü ise Ecrin Çamcı elde etti. ÖDÜLLER DAĞITILDI 29 Mayıs Pazar günü akşam saatlerinde gerçekeleşen ödül törenine Satranç Federasyon Başkanı Gülkız Tülay, Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşma yapan Federasyon Başkanı Gülkız Tülay, Merkezefendi Belediyesine ve Başkan Şeniz Doğan’a sponsorlukları ve destekleri için teşekkür etti. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ise Satranç Federasyonu ile iş birliği içerisinde böylesi önemli bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını dile getirdi. İLMAN “SATRANÇ DENİZLİ’DE EN ÇOK LİSANSLI SPORCUYA SAHİP BRANŞ” Denizli’de genç satranç sporcularını ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, satrancın Denizli’de çok sevildiğini ve en çok lisanslı sporcuya sahip branş olduğunu kaydederek,  Satranç Federasyonuyla iş birliği içerisinde pek çok turnuvaya daha ev sahipliği yapmak istediklerini belirtti. Konuşmaların sonunda ödül töreniyle dereceye giren sporcular ödüllendirildi.
24-29 Mayıs tarihlerinde Denizli’de gerçekleşen Satranç Gençler Türkiye Şampiyonasında son tur dün yapıldı. Şampiyonada birinciliği Alparslan Işık elde ederken ikinci Umut Erdem Gündüz, üçüncü ise Bora Çilek oldu. İşte ayrıntılar...

Türkiye Satranç Federasyonu organizasyonuyla Merkezefendi Belediyesi sponsorluğunda altı gün süren Satranç Gençler Türkiye Şampiyonası dün yapılan ödül töreni ile son buldu. 2009-2002 yılları doğumlu sporcular ile ELO puanına sahip 2015-2010 yılları doğumlu sporcuların katıldığı Gençler Türkiye Şampiyonasında 103 sporcu yarıştı.

ŞAMPİYON FM ALPASLAN IŞIK OLDU

Uzun ve çekişmeli geçen maçlar sonunda şampiyonada birinciliği FM Alparslan Işık elde ederken ikinci FM Umut Erdem Gündüz, üçüncü ise CM Bora Çilek oldu. Kadınlar kategorisinde ise birinciliği Haticesu Koyuncu, ikinciliği Fatma Nur Çenger, üçüncülüğü ise Ecrin Çamcı elde etti.

ÖDÜLLER DAĞITILDI

29 Mayıs Pazar günü akşam saatlerinde gerçekeleşen ödül törenine Satranç Federasyon Başkanı Gülkız Tülay, Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşma yapan Federasyon Başkanı Gülkız Tülay, Merkezefendi Belediyesine ve Başkan Şeniz Doğan’a sponsorlukları ve destekleri için teşekkür etti. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ise Satranç Federasyonu ile iş birliği içerisinde böylesi önemli bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını dile getirdi.

İLMAN “SATRANÇ DENİZLİ’DE EN ÇOK LİSANSLI SPORCUYA SAHİP BRANŞ”

Denizli’de genç satranç sporcularını ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, satrancın Denizli’de çok sevildiğini ve en çok lisanslı sporcuya sahip branş olduğunu kaydederek,  Satranç Federasyonuyla iş birliği içerisinde pek çok turnuvaya daha ev sahipliği yapmak istediklerini belirtti.

Konuşmaların sonunda ödül töreniyle dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.