Şehidimizin kanı yerde kalmadı, 13 terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 16.08.2022 - 15:06, Güncelleme: 16.08.2022 - 15:08
 

Şehidimizin kanı yerde kalmadı, 13 terörist etkisiz hale getirildi

Şanlıurfa Birecik'te bir hudut karakoluna PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda 1 askerimizin şehit –oldu, 4 askerimiz ise yaralandı. Millî Savunma Bakanlığı saldırının ardından belirlenen hedeflerin vurulduğunu, 13 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bugün sabah saatlerinde Şanlıurfa Birecik ilçesindeki Çiçekalan Hudut Karakolu'na bugün teröristlerce yapılan saldırı sonucunda Topçu Uzman Çavuş Uğurcan Cirnooğlu şehit oldu, 4 asker de yaralandı. 13 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ Millî Savunma Bakanlığı, bölgede tespit edilen hedeflerin derhal ateş destek vasıtaları ile vurulduğunu açıkladı. İlk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hale getirildi. Bölgedeki operasyonlar sürerken yapılan açıklamada "Birecik/Şanlıurfa hududunda 16 Ağustos 2022 tarihinde teröristlerce yapılan havan tacizi sonucunda kahraman silah arkadaşımız Topçu Uzm.Çvş. Uğurcan CİRNOOĞLU şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhâl hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bölgede tespit edilen hedefler derhal ateş destek vasıtaları ile vurulmuş, bölgede ilk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hâle getirilmiştir." denildi. "ASİL MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ" Başsağlığı mesajında ise “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz" sözleri yer aldı
Şanlıurfa Birecik'te bir hudut karakoluna PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda 1 askerimizin şehit –oldu, 4 askerimiz ise yaralandı. Millî Savunma Bakanlığı saldırının ardından belirlenen hedeflerin vurulduğunu, 13 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bugün sabah saatlerinde Şanlıurfa Birecik ilçesindeki Çiçekalan Hudut Karakolu'na bugün teröristlerce yapılan saldırı sonucunda Topçu Uzman Çavuş Uğurcan Cirnooğlu şehit oldu, 4 asker de yaralandı.

13 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Millî Savunma Bakanlığı, bölgede tespit edilen hedeflerin derhal ateş destek vasıtaları ile vurulduğunu açıkladı. İlk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hale getirildi. Bölgedeki operasyonlar sürerken yapılan açıklamada "Birecik/Şanlıurfa hududunda 16 Ağustos 2022 tarihinde teröristlerce yapılan havan tacizi sonucunda kahraman silah arkadaşımız Topçu Uzm.Çvş. Uğurcan CİRNOOĞLU şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhâl hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bölgede tespit edilen hedefler derhal ateş destek vasıtaları ile vurulmuş, bölgede ilk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hâle getirilmiştir." denildi.

"ASİL MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ"

Başsağlığı mesajında ise “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz" sözleri yer aldı

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.