Şehir merkezine geldi, 4 gündür geri dönmedi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2021 - 11:34, Güncelleme: 01.10.2021 - 11:34
 

Şehir merkezine geldi, 4 gündür geri dönmedi

Denizli'nin Çivril ilçesinde minibüs ile şehir merkezine geldiği öğrenilen ve daha sonra kendisinden 4 gündür haber alınamayan genç için arama çalışması başlatıldı.

Denizli'nin Çivril ilçesinde Ferdi Sicim isimli genç, evden ayrılarak minibüsle şehir merkezine geldi. Ardın belli süre geçmesine rağmen yakınları gençten haber alamadı. Genci her yerde aramalarına rağmen haber alamayan ailesi karakola giderek kayıp ihbarında bulundu. Aradan geçen süre zarfından 4 gündür aranan Ferdi Sicim, halen daha bulunamadı. Ailesi gencin bulunması için görenlerden yardım istedi. Öte yandan, Ferdi Sicim'in daha önce de kaybolduğu öğrenilirken, bu son seferde şehir merkezine gelip geri dönmediği iddia edildi.
Denizli'nin Çivril ilçesinde minibüs ile şehir merkezine geldiği öğrenilen ve daha sonra kendisinden 4 gündür haber alınamayan genç için arama çalışması başlatıldı.

Denizli'nin Çivril ilçesinde Ferdi Sicim isimli genç, evden ayrılarak minibüsle şehir merkezine geldi. Ardın belli süre geçmesine rağmen yakınları gençten haber alamadı. Genci her yerde aramalarına rağmen haber alamayan ailesi karakola giderek kayıp ihbarında bulundu. Aradan geçen süre zarfından 4 gündür aranan Ferdi Sicim, halen daha bulunamadı. Ailesi gencin bulunması için görenlerden yardım istedi.

Öte yandan, Ferdi Sicim'in daha önce de kaybolduğu öğrenilirken, bu son seferde şehir merkezine gelip geri dönmediği iddia edildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.