Şehit babası isyan etti: “Artık karara bağlansın”

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2022 - 19:26, Güncelleme: 27.07.2022 - 19:26
 

Şehit babası isyan etti: “Artık karara bağlansın”

Muğla’nın Bodrum ilçesinde şehit olan Ercan Yangöz’ün 7’nci duruşmasında da karar çıkmayınca şehidin babası Şahin Yangöz ve annesi Nursel Yangöz isyan etti. Her duruşmada Denizli'den Bodrum’a giden şehit ailesi, bir türlü davanın karara bağlanmamasına çok üzüldüklerini ifade etti.

Bodrum’da 16 Haziran 2021 tarihinde silah kaçakçılığı yaptığı iddia edilen suç çetesine düzenlenen operasyonda Denizlili polis memuru Ercan Yangöz (26) şehit olmuş, 2 polis de yaralanmıştı. Silahlı saldırgan 'Çakal' lakaplı Fatih Ö. (47) ve oğlu Efe Ö. (19) olay yerinde gözaltına alınmış ve yargılanmasına başlanmıştı. 1 yıl içerisinde davada 7 duruşma yapılırken, davanın bir türlü sonuca bağlanmaması şehit ailesini isyan ettirdi. Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi'nde davanın görülen 7'inci duruşmasına tutuklu sanık Fatih Ö. katılırken, tutuksuz yargılanan oğlu Efe Ö. ise Samsun'un Bafra ilçesinden SEGBİS ile bağlandı. Salonda şehit polis memuru Ercan Yangöz'ün annesi Nursel Yangöz, babası Şahin Yangöz, tanık polisler, yakınları, meslektaşları ve avukatlar da yer aldı. Mahkeme heyeti, davanın asıl hakimlerinin karar vermesini beyan ederek, duruşmayı 21 Eylül tarihine erteledi. Mahkemenin kendi hakimlerinin tayininin çıkması ve görevli hakimlerin karar vermemesinden dolayı duruşmanın 21 Eylül'e ertelendiğini ifade eden baba Şahin Yangöz, "Mahkemenin kararını vermesini istiyoruz" dedi.
Muğla’nın Bodrum ilçesinde şehit olan Ercan Yangöz’ün 7’nci duruşmasında da karar çıkmayınca şehidin babası Şahin Yangöz ve annesi Nursel Yangöz isyan etti. Her duruşmada Denizli'den Bodrum’a giden şehit ailesi, bir türlü davanın karara bağlanmamasına çok üzüldüklerini ifade etti.

Bodrum’da 16 Haziran 2021 tarihinde silah kaçakçılığı yaptığı iddia edilen suç çetesine düzenlenen operasyonda Denizlili polis memuru Ercan Yangöz (26) şehit olmuş, 2 polis de yaralanmıştı. Silahlı saldırgan 'Çakal' lakaplı Fatih Ö. (47) ve oğlu Efe Ö. (19) olay yerinde gözaltına alınmış ve yargılanmasına başlanmıştı. 1 yıl içerisinde davada 7 duruşma yapılırken, davanın bir türlü sonuca bağlanmaması şehit ailesini isyan ettirdi. Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi'nde davanın görülen 7'inci duruşmasına tutuklu sanık Fatih Ö. katılırken, tutuksuz yargılanan oğlu Efe Ö. ise Samsun'un Bafra ilçesinden SEGBİS ile bağlandı. Salonda şehit polis memuru Ercan Yangöz'ün annesi Nursel Yangöz, babası Şahin Yangöz, tanık polisler, yakınları, meslektaşları ve avukatlar da yer aldı. Mahkeme heyeti, davanın asıl hakimlerinin karar vermesini beyan ederek, duruşmayı 21 Eylül tarihine erteledi.


Mahkemenin kendi hakimlerinin tayininin çıkması ve görevli hakimlerin karar vermemesinden dolayı duruşmanın 21 Eylül'e ertelendiğini ifade eden baba Şahin Yangöz, "Mahkemenin kararını vermesini istiyoruz" dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.