Şehit polis memuru Mehmet Ali Doğan unutulmadı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2021 - 11:04, Güncelleme: 03.08.2021 - 11:04
 

Şehit polis memuru Mehmet Ali Doğan unutulmadı

Hakkari’de terörle mücadele ederken şehit olan Özel Hareket Polisi Mehmet Ali Doğan, şahadetinin üçüncü yılında baba ocağı Denizli’nin Serinhisar ilçesinde dualarla anıldı.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 29 Haziran 2018 tarihinde kalekolda nöbet tuttuğu esnada yüksekten düşerek yaralanan ve bütün müdahalelere rağmen 4 Ağustos 2018 tarihinde şehit olan Özel Hareket Polisi Mehmet Ali Doğan anısına şehadetinin 3’üncü yıldönümünde Denizli’nin Serinhisar ilçesi Yüreğil Mahallesinde etkinlik düzenlendi. Şehit babası Ahmet Doğan, katılımcılara teşekkür ederek; “İyi ki şehit babasıyım. Ne mutlu bize. Bu gün burada olan bize destek olan herkese teşekkür ederiz. Devlet her zaman yanımızda oldu. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Her zaman arayıp sorarlar. Bu nedenle devletimle milletimle gurur duyuyorum. İnşallah devletimiz bu terörü en kısa zamanda bitirecek. Devletime güveniyorum” dedi. Mahalle Muhtarı Hüseyin Zeybek ise, Yüreğil’in şanlı bir tarihi olduğunu belirterek; “Denizli’de milli mücadeleyi başlatan Müftü Hulusi Ahmet Efendi Yüreğilli ’ydi. Böyle birçok kahraman yetişti. Ülkesi vatanı ve milleti için mücadele etti. Şimdi de Şehit Polis Memuru Mehmet Ali Doğan gibi kahramanlarımız bu ülke için mücadele ederken şehit oldu. Allah mekanlarını cennet eylesin inşallah” ifadelerini kullandı. Etkinliğe Serinhisar Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, şehit aileleri ve gazilerle vatandaşlar katıldı.
Hakkari’de terörle mücadele ederken şehit olan Özel Hareket Polisi Mehmet Ali Doğan, şahadetinin üçüncü yılında baba ocağı Denizli’nin Serinhisar ilçesinde dualarla anıldı.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 29 Haziran 2018 tarihinde kalekolda nöbet tuttuğu esnada yüksekten düşerek yaralanan ve bütün müdahalelere rağmen 4 Ağustos 2018 tarihinde şehit olan Özel Hareket Polisi Mehmet Ali Doğan anısına şehadetinin 3’üncü yıldönümünde Denizli’nin Serinhisar ilçesi Yüreğil Mahallesinde etkinlik düzenlendi.



Şehit babası Ahmet Doğan, katılımcılara teşekkür ederek; “İyi ki şehit babasıyım. Ne mutlu bize. Bu gün burada olan bize destek olan herkese teşekkür ederiz. Devlet her zaman yanımızda oldu. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Her zaman arayıp sorarlar. Bu nedenle devletimle milletimle gurur duyuyorum. İnşallah devletimiz bu terörü en kısa zamanda bitirecek. Devletime güveniyorum” dedi.

Mahalle Muhtarı Hüseyin Zeybek ise, Yüreğil’in şanlı bir tarihi olduğunu belirterek; “Denizli’de milli mücadeleyi başlatan Müftü Hulusi Ahmet Efendi Yüreğilli ’ydi. Böyle birçok kahraman yetişti. Ülkesi vatanı ve milleti için mücadele etti. Şimdi de Şehit Polis Memuru Mehmet Ali Doğan gibi kahramanlarımız bu ülke için mücadele ederken şehit oldu. Allah mekanlarını cennet eylesin inşallah” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe Serinhisar Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, şehit aileleri ve gazilerle vatandaşlar katıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.