Şekerbank’tan DTO üyelerine özel finansman

DTO 17.12.2020 - 10:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Şekerbank’tan DTO üyelerine özel finansman

Şekerbank, salgın sürecinin yarattığı etkilerinin en aza indirilmesi için Denizli Ticaret Odası (DTO) ile protokol imzaladı. Banka, protokol kapsamında, Denizli Ticaret Odası’na kayıtlı KOBİ’lere 3 ay ödemesiz dönemli veya 3 ayda bir taksit ödemeli, 36 aya varan vadelerle finansman sağlayacak.   Şekerbank, zorlu korona virüs salgını sürecinin ekonomiye olan etkilerini sınırlandırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Denizli Ticaret Odası (DTO) ile protokol imzaladı. Protokol; Şekerbank Ege Bölge Müdürü Adnan Özbek, Denizli Şube Müdürü Fatma Ökten ile Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan arasında imzalandı.     Protokol ile Denizli Ticaret Odası’nın üyesi KOBİ’ler, 3 ay ödemesiz dönemli veya 3 ayda bir taksit ödemeli, 36 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Ayrıca ilk kez POS kullanan KOBİ’lere ise ilk 3 ay POS kira muafiyeti sağlanacak.     Adnan Özbek: “Her dönem olduğu gibi üretenlerimizin yanındayız”   Şekerbank Ege Bölge Müdürü Adnan Özbek, “Sorumlu bankacılık anlayışımızla 67 yıldır iyi ve kötü günde Anadolu’daki üretenlerin yanında yer alıyoruz. Zorlu salgın sürecinde de müşterilerimizi destekleyerek salgının olumsuz ekonomik etkilerinin en aza indirilmesi için çalışıyoruz. Bu protokolle de DTO üyelerine, farklı ödeme seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılama imkânı sunuyoruz. Her dönem olduğu gibi bu dönemde de müşterilerimizi destekleyerek onların yanında yer almayı sürdüreceğiz. Denizli Ticaret Odamız ile Başkanımız sayın Uğur Erdoğan’a iş birliğinden ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.     Başkan Erdoğan: “Sağladığı destekler için Şekerbank’ı kutluyorum"   Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ise, Şekerbank’ın üyeler için başlattığı kampanyalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Üretene her koşulda ihtiyacına yönelik finansal destek sağlayan Şekerbank’a, yanımızda yer aldığı için teşekkürlerimi sunuyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.  

Şekerbank, salgın sürecinin yarattığı etkilerinin en aza indirilmesi için Denizli Ticaret Odası (DTO) ile protokol imzaladı. Banka, protokol kapsamında, Denizli Ticaret Odası’na kayıtlı KOBİ’lere 3 ay ödemesiz dönemli veya 3 ayda bir taksit ödemeli, 36 aya varan vadelerle finansman sağlayacak.

 

Şekerbank, zorlu korona virüs salgını sürecinin ekonomiye olan etkilerini sınırlandırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Denizli Ticaret Odası (DTO) ile protokol imzaladı. Protokol; Şekerbank Ege Bölge Müdürü Adnan Özbek, Denizli Şube Müdürü Fatma Ökten ile Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan arasında imzalandı.

 

 

Protokol ile Denizli Ticaret Odası’nın üyesi KOBİ’ler, 3 ay ödemesiz dönemli veya 3 ayda bir taksit ödemeli, 36 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Ayrıca ilk kez POS kullanan KOBİ’lere ise ilk 3 ay POS kira muafiyeti sağlanacak.

 

 

Adnan Özbek: “Her dönem olduğu gibi üretenlerimizin yanındayız”

 

Şekerbank Ege Bölge Müdürü Adnan Özbek, “Sorumlu bankacılık anlayışımızla 67 yıldır iyi ve kötü günde Anadolu’daki üretenlerin yanında yer alıyoruz. Zorlu salgın sürecinde de müşterilerimizi destekleyerek salgının olumsuz ekonomik etkilerinin en aza indirilmesi için çalışıyoruz. Bu protokolle de DTO üyelerine, farklı ödeme seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılama imkânı sunuyoruz. Her dönem olduğu gibi bu dönemde de müşterilerimizi destekleyerek onların yanında yer almayı sürdüreceğiz. Denizli Ticaret Odamız ile Başkanımız sayın Uğur Erdoğan’a iş birliğinden ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

 

 

Başkan Erdoğan: “Sağladığı destekler için Şekerbank’ı kutluyorum"

 

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ise, Şekerbank’ın üyeler için başlattığı kampanyalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Üretene her koşulda ihtiyacına yönelik finansal destek sağlayan Şekerbank’a, yanımızda yer aldığı için teşekkürlerimi sunuyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.