Selçuk: Bağışları İçin Hayırseverlerimize Teşekkürler

SAĞLIK 04.03.2021 - 10:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Selçuk: Bağışları İçin Hayırseverlerimize Teşekkürler

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne bağışlar sürüyor. Girgin Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Girgin hastanenin Kadın Hastalıkları ve Doğum katına 5 adet oda bağışında bulundu.   PAÜ Hastanesi Başhekimlik makamında gerçekleştirilen törene PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Selçuk Yüksel, Girgin Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Girgin, eşi Vesile ve gelini Ayfer Girgin katıldılar.   Başhekim ve hayırsever arasında imzalanan protokol sonrası Prof. Dr. Selçuk Yüksel bağışlarından dolayı hayırseverlere teşekkürlerini iletti.  

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne bağışlar sürüyor. Girgin Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Girgin hastanenin Kadın Hastalıkları ve Doğum katına 5 adet oda bağışında bulundu.

 

PAÜ Hastanesi Başhekimlik makamında gerçekleştirilen törene PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Selçuk Yüksel, Girgin Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Girgin, eşi Vesile ve gelini Ayfer Girgin katıldılar.

 

Başhekim ve hayırsever arasında imzalanan protokol sonrası Prof. Dr. Selçuk Yüksel bağışlarından dolayı hayırseverlere teşekkürlerini iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.