Sevgi Eli 15 Yaşında!

DENİZLİ 15.02.2021 - 10:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Sevgi Eli 15 Yaşında!

14 Şubat 2006 tarihinde hizmetlerine başlayan ve hayırseverlerin bağışladıkları yardımları, binlerce ihtiyaç sahibine ulaştıran Sevgi Eli 15 yaşında Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, mesaj yayınladı.   Peygamber Efendimizin (SAV), "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" düsturu ile hareket ettiklerini belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan,Çameli’de hayırseverlerin yardımlarını maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıran Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli Çameli Şubesi kurulduğu günden bu zamana Çameli ‘de yaklaşık Binlerce kişiye kıyafet-Yardım-Ev Eşyası-Kırtasiye Yatalak Hastalara yatak-Hasta bezi yardımları yapıldı.   Başkan Arslan başta Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan olmak üzere, Denizli Belediyesi Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız hanımefendiye ve Çameli Sevgi Eli Şubesi sorumlusu Ayşe Genç ve Mehmet Ali Acar’a bu kuruluşa 15 yıldan bu yana fedakarca desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor, Sevgi Elinin 15. yaşını kutluyorum.”  

14 Şubat 2006 tarihinde hizmetlerine başlayan ve hayırseverlerin bağışladıkları yardımları, binlerce ihtiyaç sahibine ulaştıran Sevgi Eli 15 yaşında Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, mesaj yayınladı.

 

Peygamber Efendimizin (SAV), "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" düsturu ile hareket ettiklerini belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan,Çameli’de hayırseverlerin yardımlarını maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıran Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli Çameli Şubesi kurulduğu günden bu zamana Çameli ‘de yaklaşık Binlerce kişiye kıyafet-Yardım-Ev Eşyası-Kırtasiye Yatalak Hastalara yatak-Hasta bezi yardımları yapıldı.

 

Başkan Arslan başta Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan olmak üzere, Denizli Belediyesi Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız hanımefendiye ve Çameli Sevgi Eli Şubesi sorumlusu Ayşe Genç ve Mehmet Ali Acar’a bu kuruluşa 15 yıldan bu yana fedakarca desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor, Sevgi Elinin 15. yaşını kutluyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.